Βιταμίνη C: Το θαυματουργό συστατικό για μια λαμπερή επιδερμίδα

Για καλό της επιδερμίδα σου καλό θα ήταν να είσαι ανοιχτή σε κάθε νέα beauty πρόταση, να δοκιμάζεις νέα προϊόντα και στο τέλος να βλέπεις τα πραγματικά αποτελέσματα στον εαυτό σου. Μια τέτοια πρόταση λοιπόν είναι αυτή της βιταμίνης C. Πρόκειται για ένα αντιοξειδωτικό που φωτίζει, συσφίγγει, λειαίνει και κάνει το δέρμα αισθητά πιο λαμπερό μετά από λίγες μόνο χρήσεις. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος ενώ αν την βάλεις στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, θα έχεις άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Εκεί έξω υπάρχουν αρκετά και διαφορετικά προϊόντα που περιέχουν βιταμίνη C ενώ εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ποιο προϊόν σε βολεύει και ταιριάζει πραγματικά στην επιδερμίδα.

5 προϊόντα ομορφιά με βιταμίνη C

  1. Μοναδική ενισχυμένη περιποίηση αντιγήρανσης – Fresh pressed daily booster with pure vitamin C, Clinique

Χαρίζει φωτεινότερη επιδερμίδα με την πρώτη εφαρμογή, μειώνει τις σκούρες κηλίδες και μειώνει την όψη των γραμμών και των ρυτίδων μακροπρόθεσμα.

  • Antioxidant Vit C cream booster, Frezyderm

Το Antioxidant Vit C cream booster εμπλουτίζει με βιταμίνηC την καθημερινή κρέμα νύχτας και ενεργοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Προσδίδει χρωματική ομοιογένεια, λάμψη και μειώνει τα σημάδια γήρανσης.

  • Μάσκα Garnier Vitamin C mask, Garnier

Σε ένα τμήμα είναι μια ενυδατική φόρμουλα, εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και ξεχωριστά στο άλλο τμήμα είναι μια υπεραπορροφητική ξηρή μάσκα ιστών φυκών που περιμένει να εγχυθεί. Ανακατέψετε το όταν θέλετε, μόλις αναμειχθεί ο ιστός μετατρέπεται αμέσως σε μαλακό gel σε μια υφή μαξιλαριού που ταιριάζει στο πρόσωπο για να αναπληρώσει το δέρμα με υγρασία και να αφήσει την επιδερμίδα πιο μαλακή και εύπλαστη.

  • Vitamin C + Brighten booster, Super Facialist

Booster με ένα εξαιρετικό μείγμα 1% Βιταμίνης C, δραστικής φυσικής Βιταμίνης C και αλλαντοϊνης, το οποίο βοηθάει στην ενίσχυση μιας υγιούς λάμψης και δίνει στο δέρμα αυτό που χρειάζεται όλο το χρόνο.

  • Μάσκα Vitamin C overnight miracle mask, Quick Fix Facials

Δώσε τέλος στο θαμπό και κουρασμένο δέρμα με την συγκεκριμένη μάσκα, η οποία περιέχει Βιταμίνη C και γλυκόριζα που προάγουν καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Επίσης περιέχει υαλουρουνικό οξύ και βούτυρο καριτέ για βαθιά ενυδάτωση. Αξίζει να αναφερθεί και η παπάγια που υπάρχει σαν συστατικό, η οποία είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα όπως ωμέγα 6 και 9 και βιταμίνη Α, Κ και C.

Έτοιμη για νέα προϊόντα;

Photo credits: Instagram @ADRIANALIMA

You may also like