Γιατί Mας ενοχλούν τα #aftersex selfie;

article-2593943-1CBC032800000578-861_634x638Είναι μία τάση που έχει όλο και περισσότερους οπαδούς. Δεν την γνωρίζετε; Μετά το sex ζευγάρια παίρνουν τα iPhones τους στο χέρι κι αυτοφωτογραφίζονται, ποστάροντας στο Instagram -σε κοινή θέα- τα ανακατωμένα μαλλιά και το λάγνο βλέμμα της απόλαυσης, με τη συνοδεία του hashtag “#aftersex”.

Οι φωτογραφίες αυτές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς λόγω του hashtag, που δείχνουν κυρίως ζευγάρια από τους ώμους και πάνω να αγκαλιάζονται στο κρεβάτι Κάποιες είναι πρωτότυπες ή καλλιτεχνικές, κάποιες άλλες χιουμοριστικές(συνήθως είναι οι άνδρες που τραβούν τη φωτογραφία δείχνοντας τα στιβαρά τους μπράτσα) . Στο σύνολό τους αποπνέουν μία γλυκύτητα και οικειότητα… όμως πρόκειται για ένα φαινόμενο που διχάζει τις απόψεις….
Κάποιοι θεωρούν ότι πρόκειται για “προδοσία” της οικειότητας μεταξύ των ζευγαριών. Μία δημοσιογράφος της Telegraph υποστηρίζει ότι είναι μια άσχημη φάση της σχέσης με τα social media, που θα περάσει γρήγορα, και ότι δεν χρειάζεται να εγκλωβιστούμε σε ένα hashtag . ”

Γι αυτό δεν γίνεται να μετατρέπουμε τις όμορφες στιγμές σε porno!

Σοβαρά τώρα! Δεκάδες ζευγάρια ανεβάζουν αυθεντικές, συχνά όμορφες φωτογραφίες, της ευτυχίας τους κι εμείς τους διαπομπεύουμε. Από την άλλη είναι λογικό κάποιες από τις ωραιότερες φωτογραφίες που είχαμε δει με το συγκεκριμένο hashtag, πλέον να έχουν σβηστεί, καταργηθεί ή να έχουν γίνει “ιδιωτικά ή προστατευμένα” προφίλ;

(Credit: LeoPatrizi via iStock)

(Credit: LeoPatrizi via iStock)

Μην το παίρνετε στραβά. Αν τραβήξατε μία selfie,ωραία! Κανείς δεν θα σας καταραστεί να πάτε στην κόλαση! Αλλά αν έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο από selfies, γιατί να μην ανεβάζουμε και after-sex selfies? Αυτές οι φωτογραφίες ίσως αξίζουν Pulitzers σε σύγκριση με τις ηλίθιες duck-lipped (με το χείλη της πάπιας) πόζες και από κάτω τη λεζάντα “είμαι έξω με τις κολλητές μου”. Σκεφτείτε ότι ίσως αυτές οι στιγμές ευτυχίας είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από το νέο μανικιούρ σας. Θέλετε να δείτε “φρικτές” και “ακατέργαστες” εικόνες; Ψάξτε στο διαδίκτυο για την κακοποίηση των ζώων ή το πώς φτιάχνονται κάποια τρόφιμα στο Instagram.

Πηγή: εδώ

You may also like