Γιατί να επιλέξεις μπλε χρώμα για το μακιγιάζ σου όλο τον χρόνο;

Αν το καλοσκεφτείς, όσα χρόνια και αν περάσουν, το μπλε χρώμα στο μακιγιάζ (σε σκιά, eyeliner ή μάσκαρα) θα είναι πάντα κάπου εδώ γύρω για να μας θυμίζει πόσο ιδιαίτερη επιλογή είναι. Από την Twiggy και την Cher, μέχρι την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και την Dua Lipa σήμερα, οι μπλε αποχρώσεις μας αποδεικνύουν ότι δεν υπολογίζουν εποχές και μόδες αφού αποτελούν μια από τις πιο διαχρονικές τάσεις του μακιγιάζ.

 Όταν το μπλε παντρεύεται το μαύρο.

Δημιούργησε μια oversized γραμμή eyeliner με μια μπλε σκιά και δώσε ένταση, φτιάχνοντας ένα περίγραμμα με τη βοήθεια ενός μαύρου eyeliner. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ που αξίζει να δοκιμάσεις έστω και μια φορά στη ζωή σου.

@inbeautmag / instagram
Το ροζ αγαπά το μπλε χρώμα και το μπλε είναι ερωτευμένο με το ροζ

Σίγουρα δεν έχεις σκεφτεί στο μακιγιάζ σου να συνδυάσεις το μπλε με το ροζ. Με αυτό το make-up έχουμε βάλει στόχο να αλλάξουμε τις συνήθειες σου στο μακιγιάζ… Με σκοπό να βγεις από τα όρια σου και να δεις τον εαυτό σου έτσι όπως δεν το έχεις ξαναδεί. Τόνισε το βλέμμα και το χρώμα των ματιών σου ‘’μπλέκοντας’’ το ροζ με το μπλε, με eyeliner ή σκιά και κάνε τη διαφορά.

@inbeautmag / instagram
Πάνω – κάτω μπλε!

Διάλεξε 2 κοντινές αποχρώσεις του μπλε και τοποθέτησε προσεχτικά στο πάνω και στο κάτω μέρος του ματιού. Η αλήθεια είναι ότι όποιος σε κοιτάει δύσκολα θα πάρει τα μάτια του από πάνω σου…Μιας και πρόκειται για ένα σέξι και συγχρόνως ιδιαίτερο μακιγιάζ.

@inbeautmag / instagram
Μία και έξω.

Δεν χρειάζεται να είσαι pro στο μακιγιάζ για να επιλέξεις το μπλε χρώμα και στο τέλος να πετύχεις ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Αν γενικά δεν πιάνουν τα χέρια σου, με ένα μικρό πινέλο εφάρμοσε προς τα έξω και προς τα πάνω την αγαπημένη σου μπλε σκιά. Στο τέλος εφόσον επιθυμείς δώσε επιπλέον ένταση περνώντας λίγες στρώσεις μπλε ή μαύρης μάσκαρα.

@inbeautmag / instagram
Τόσο, όσο!

Επειδή καταλαβαίνουμε ότι δεν δοκιμάζουν όλες οι γυναίκες τα έντονα χρώματα στο μακιγιάζ τους…Καλό θα ήταν το οποιοδήποτε beauty πείραμα να γίνεται με μέτρο. Αν είσαι και εσύ σε παρόμοιο mood… Τοποθέτησε μια μπλε σκιά – με όποια ένταση εσύ θες – στο κάτω μέρος του ματιού σου και παρατήρησε αν σου αρέσει το αποτέλεσμα ή όχι.

@inbeautmag / instagram

Photo credits: @inbeautmag / instagram

You may also like