Ιδέες για Valentine’s Day σε περίοδο lockdown

Ένα χρόνο σχεδόν, αγκαλιά με τον κορωνοιό και όχι με τον σύντροφο σου σε κάποιο ξενοδοχείο μακριά από την καθημερινότητα…Μας δημιούργησε κούραση και αγανάκτηση να βρισκόμαστε συνεχώς σε μια εκκίνηση- παύση χωρίς τελειωμό… Νομίζω πως φέτος χρειαζόμαστε όσο ποτέ να εκφράσουμε την αγάπη μας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ώστε να ξεφύγουμε έστω και μια μέρα με λίγο παραπάνω υπερβολή! Σε άλλες εποχές θα έλεγα πως ίσως να μην υπάρχει πιο αμφιλεγόμενη γιορτή στη χώρα μας. Από τη μια αυτοί που τη γιορτάζουν με πάθος, πολύ κόκκινο χρώμα, με μουσική από «Romeo and Juliet» … Από την άλλη όσοι την χαρακτηρίζουν ξενόφερτο έθιμο με αφορμή να πλουτίσουν οι ανθοπώλες, τα ζαχαροπλαστεία, τα κοσμηματοπωλεία ή και οι… κάβες.

Προσωπικά δεν βρίσκω τίποτε κακό σε όλα αυτά διότι αυτά… Υπάρχουν πάντα και είναι εκεί να τα εκμεταλλευτείς κάθε μέρα όλο τον χρόνο. Η συγκεκριμένη γιορτή μπορεί σε απαισιόδοξους να φαίνεται εμπορική και σε αισιόδοξους να είναι αφύπνιση από την καθημερινότητα όπως ακριβώς όταν ο έρωτας που σου «χτυπάει την πόρτα».

Γιατί να μη λες «σ’ αγαπώ» κάθε μέρα, αλλά εκείνη τη μέρα περισσότερο;

Ίσως γιατί αποκοιμιέσαι με τις δυσκολίες ή τις υποχρεώσεις χωρίς να το συνειδητοποιείς και αφήνεις την σχέση σου σε δευτερεύοντα ή τριτεύοντα ρόλο συνεχώς. Σίγουρα μια μέρα εκπλήξεων ή χαρούμενης διάθεσης δεν φθάνει. Αλλά από την άλλη μεριά ίσως σε ενεργοποιήσει να διατηρήσεις αυτή την ατμόσφαιρα περισσότερο καιρό από ότι συνηθώς. Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν; Ρομαντικοί ή ερωτικοί; Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και εκφραστείτε…

Δείπνο μαζί;

Μια σίγουρη επιτυχία είναι μια ωραία ιεροτελεστία δείπνου αφού στις μέρες μας δεν υπάρχει η δυνατότητα εξόδου. Ίσως το να μαγειρέψετε μαζί με την παρέα ενός καλού κρασιού να είναι από τα καλύτερα δώρα των ημερών. Να έρθετε λίγο πιο κοντά. Να βρεθείτε σε μια ρομαντική διάθεση αποκαλύπτοντας σενάρια του εαυτού σας που δεν τα έχετε συζητήσει ξανά. Αν συνοδεύσετε με μια δυνατή ταινία αγάπης όπως το ‘’La La Land ή το Call me by your name’’μπορεί να νιώσετε την τέλεια έξοδο. Ίσως και έντονα συναισθήματα που μπορεί να έχετε ξεχάσει ιδίως αν βρίσκεστε σε μια σχέση ή ένα γάμο για πολλά χρόνια.

Kinky ζάρια

Μιας και η λίμπιντο ανεβαίνει ευθέως ανάλογα με το σασπένς, ήρθε η στιγμή να το εκμεταλλευτείς.Ένα καινούργιο παιχνίδι ή ένας ρόλος μπορεί να ανατροφοδοτήσει την σχέση με περισσότερη ενέργεια και διάθεση. Μπορεί μέσα από αυτό να μάθεις πολλά περισσότερα για το ταίρι σου και τις προτιμήσεις σας. Άσε τα «Zάρια του Sex» από το Gadget Box να κατευθύνουν το βράδυ με τον σύντροφό σου. Οι τολμηρές κινήσεις και οι πειραματισμοί ανανεώνουν με το καλύτερο τρόπο μια σχέση.

Χρόνια μας πολλά λοιπόν!!!

Featured image: unsplash.com /@jonathanborba

You may also like