Γυναίκες- σύμβολα του μέλλοντος

Οι γυναίκες έχουν αποδείξει ότι αξίζουν να κατέχουν ηγετικές θέσεις στο διεθνές στερέωμα και αυτό είναι γνωστό! Κάθε χρόνο το Forbes δημοσιεύει τις λίστες με τις πιο ισχυρές γυναίκες στον πλανήτη, τόσο σε δόξα όσο και σε χρήμα. Αυτή τη φορά κάνει μία πρόβλεψη για το άμεσο μέλλον και διαλέγει 3 γυναίκες οι οποίες θα αποτελέσουν σίγουρα ισχυρές μορφές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Lena_Dunham 11. Lena Dunham
Η Lena Dunham είναι ηθοποιός και σκηνοθέτιδα. Είναι η δημιουργός της πασίγνωστης αμερικανικής σειράς Girls και το 2012 βραβεύτηκε με τέσσερα Emmy Awards και δύο Golden Globe Awards για την εν λόγω σειρά. Είναι γόνος οικογένειας καλλιτεχνών, αφού η μητέρα της είναι φωτογράφος και σχεδιάστρια και ο πατέρας της ζωγράφος. Η Lena έγραψε και σκηνοθέτησε επίσης την ταινία Tiny Furniture. Το 2012 υπέγραψε συμφωνία 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων με εκδοτικό οίκο για να δημοσιεύσει το πρώτο της βιβλίο.

 

 

sara-blakely 22. Sara Blakely
Η Sara Blakely είναι η ιδρύτρια της γνωστής αμερικανικής εταιρείας εσωρούχων Spanx. Είναι η πρώτη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος γυναίκα στον κόσμο και το 2012 φιγούραρε στη λίστα με τους 100 πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο. Η Sara σπούδασε επικοινωνία και δούλεψε ως ημιαπασχολούμενη στη Walt Disney World, ενώ πριν ιδρύσει τη Spanx πουλούσε πόρτα – πόρτα συσκευές φαξ.

 

 

gwynne shotwell 33. Gwynne Shotwell
Είναι η πρόεδρος της εταιρείας SpaceX και είναι υπεύθυνη για τις στρατηγικές σχέσεις της εταιρείας ακόμη και με τη NASA. Τον Ιούλιο αναφέρθηκε ότι η εταιρεία της οποίας ηγείται, μαζί με την Boeing, ετοιμάζονται να αναπτύξουν ένα πρόγραμμα με διαστημικά λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους αστροναύτες από και προς τους διαστημικούς σταθμούς.

You may also like