Διατηρείστε το δέρμα σας φωτεινό και λαμπερό

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, όπως λέει και ο λαός, και σίγουρα θα έχετε βρεθεί και εσείς σε ημέρες που από το πρωί φαίνεται πως όλα θα πάνε στραβά. Το ξυπνητήρι δεν χτύπησε, δεν είχε ζεστό νερό στο μπάνιο, ένα καινούργιο σπυράκι ξεπρόβαλε στο πρόσωπό σας ή μόλις διαπιστώσατε πως ξεχάσατε να πάτε στο καθαριστήριο το καλό σας κουστούμι για τα meetings. Εντάξει, όχι όλα μαζί, γιατί σε αυτή την περίπτωση, κλειστείτε καλύτερα σπίτι μέχρι να τελειώσει η ημέρα. Αλλά μόνο μερικά από αυτά αρκούν για να μας δείξουν πως σήμερα δεν θα τελειώσει εύκολα το 24ωρο.

  1. Γυμναστείτε

Μπορεί να είστε πρωινοί τύποι, όσον αφορά τη γυμναστική, μπορεί και όχι. Σε κάθε περίπτωση, η αερόβια άσκηση, όπως η χρήση του ελλειπτικού μηχανήματος ή η ήπια πεζοπορία, αυξάνει τη ροή του αίματος στο δέρμα σας, το οποίο απολαμβάνει τη σταθερή παροχή θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου. Το δέρμα σας και ο οργανισμός θα σας ευχαριστεί αργότερα γι’αυτό.

  1. Λέμε ναι στο νερό.

Στο πολύ νερό. Σίγουρα ακούτε καθημερινά για τα μοντέλα που το πρώτο πράγμα που κάνουν το πρωί είναι να πιουν ένα ποτήρι ζεστό νερό γεμάτο με λεμόνι.  Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι; Καθόλου. Πόσο εφικτό; Επίσης καθόλου. Τη στιγμή που προσπαθείς να βρεις με μισόκλειστα μάτια τα κλειδιά του αυτοκινήτου, κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον ουτοπικό. Ένα μπουκαλάκι νερό στη τσάντα σας, θα σας βοηθάει να μην το ξεχνάτε.

  1. Μην αμελείτε τον ύπνο.

Η νύχτα είναι η μόνη στιγμή που το δέρμα σας δεν είναι δίνει αγώνα ενάντια σε περιβαλλοντικούς ρύπους και ακτίνες UV. Έτσι, είναι η καταλληλότερη στιγμή για επιδιόρθωση και αναγέννηση κυττάρων.  Είναι κρίμα λοιπόν να χάνετε όλα αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Κοιμηθείτε νωρίς. Κοιμηθείτε καλά. Κοιμηθείτε πολύ. Και η αναβολή του κινητού είναι φίλη μας.

  1. Επαναπροσδιορίστε το καθημερινό σας beauty routine.

Τα λανθασμένα προϊόντα όχι μόνο δεν φροντίζουν την επιδερμίδα μας αλλά επιταχύνουν και την γήρανση του, προκαλούν ερυθρότητα, χρόνιο ερεθισμό, ακόμη και κνησμό. Δώστε προτεραιότητα στα σωστά προϊόν για τον καθαρισμό και την φροντίδα του προσώπου σας, παρά σε ένα ακόμα makeup.  Σκεφτείτε το ως ένα αυτό-σαμποτάζ στο ίδιο σας το δέρμα. Η αποτύπωση του τύπου και των αναγκών του δέρματος σας σημαίνει ότι είστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να τις βελτιώσετε – και μακροπρόθεσμα οδηγεί σε πιο φωτεινό και καλύτερο δέρμα.

You may also like