Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετίσουμε και το Σεπτέμβρη, ο οποίος με τη σειρά του μας λέει πλέον πως ήρθε η στιγμή να υποδεχθούμε το φθινόπωρο. Οι θερμοκρασίες άρχισαν σταδιακά να μειώνονται, τα σύννεφα κάνουν όλο και πιο συχνές εμφανίσεις και σύντομα οι βροχές θα είναι σύνηθες φαινόμενο.

Αυτό φυσικά δε μας αποκαρδιώνει. Με ζέστη ή με κρύο, με ήλιο ή με βροχή, μπορούμε πάντα να είμαστε έτοιμες και (φυσικά) στυλάτες! Ας δούμε με λεπτομέρειες τις συνθήκες που θα επικρατήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Με αραιές νεφώσεις θα ξυπνήσει η Αθήνα, με τα σύννεφα να αυξάνονται μέχρι το μεσημέρι και να επιμένουν για το υπόλοιπο της μέρας. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 21°C και 24°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως περίπου 4 έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Όσο απλό κι αν φαίνεται, το τζιν παντελόνι είναι κομμάτι “πασπαρτού”. Φανταστείτε, λοιπόν, τον κομψότατο συνδυασμό ενός ίσιου (προσοχή, όχι skinny, αλλά straight leg) τζιν με μία μπλούζα με λεπτομέρεια pussy bow στο λαιμό – κι ιδανικά με κάποιο τύπωμα! Ένα ζευγάρι μοκασίνια που φέρουν διακόσμηση στο κουντεπιέ ή έχουν τακουνάκι statement όπως συστήνει κι ο Nicholas Kirkwood κι ένα σακίδιο πλάτης με studs θα κάνουν αμέσως το look πρακτικό για όποια ώρα της μέρας κι αν το επιλέξετε – για να μην πω πως θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες ακόμη κι αν είστε έτσι ντυμένη για μία βόλτα αμέσως μετά τη δουλειά! Δώστε λίγη λάμψη στην εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι ear crawlers κι ένα statement δαχτυλίδι, τα οποία θα ανταποκρίνονται στα χρωματικά μοτίβα των ρούχων. Φυσικά μπορείτε σε αυτό το μοτίβο να βασίσετε το μακιγιάζ σας αλλά και το χρώμα του μανικιούρ σας!

Εδώ να σημειώσω πως αξίζει μία ακόμη βόλτα από ένα κατάστημα της Pinko, καθώς μπορείτε να δείτε εντυπωσιακά σχέδια και σε παπούτσια, εν προκειμένω oxford style αν το προτιμάτε από τα μοκασίνια!

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Η Θεσσαλονίκη θα υποδεχθεί ένα ψιλόβροχο κατά τις πρωινές ώρες, η ένταση του οποίου θα δυναμώσει προς το μεσημέρι και αναμένεται να έχει σταματήσει μέχρι το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 15°C και 20°C κι οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί – νότιοι εντάσεως περίπου 2 με 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ναι, ναι, μπορείτε να πείτε πως έχω μία εμμονή με τα tailored παντελόνια! Είναι, όμως, τόσο πρακτικά και κομψά ταυτόχρονα, ειδικά αν είναι slim όπως συστήνει κι ο Armani! Φορέστε το δικό σας με ένα πουκάμισο με ζώνη (είτε με δική του, όπως αυτό που εντόπισα από τη νέα συλλογή της Victoria Beckham, είτε προσθέστε την εσείς), ενώ ένα ζευγάρι στυλάτα sneakers θα δώσουν στην εμφάνισή σας μία πιο ανάλαφρη νότα, μαζί με μία shopper τσάντα σε έντονο χρώμα για τα προσωπικά σας είδη. Από κοσμήματα αρκούν ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια κι ένα ρολόι με τυλιχτό μπρασελέ – μην πείτε πως δε σας ενθουσίασε αυτό το ρολόι της Chanel με αλυσίδα! Σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ σας, προτιμήστε τους γήινους τόνους για να κάνει αίσθηση η τελική πινελιά με ένα έντονο κραγιόν!

Κι επειδή, εκτός από τα tailored παντελόνια, αγαπώ και τα sneakers… εσείς είδατε τα νέα σχέδια του Tommy Hilfiger;

Τέλος, για τα μαλλιά σας θα μου άρεσε η… σύσταση του οίκου Dior όταν παρουσίασε τις συλλογές του για τη νέα σαιζόν… Ρομαντικές και φυσικές μπούκλες χωρίς την παρέμβαση μασιάς ή curling wand, αλλά μάλλον με πατροπαράδοτες μεθόδους, όπως τα… πανάκια!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like