Δοκιμασμένα tips για να εφαρμόζεις τέλεια το μολύβι χειλιών

Άραγε πόσες ώρες έχουμε ξοδέψει για να βρούμε εκείνο το μολύβι χειλιών που έχει την τέλεια υφή, είναι σταθερό και ταιριάζει στη φυσική απόχρωση των χειλιών μας; Σίγουρα πολλές, αν αναλογιστείς ότι το lip liner αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα ενός εντυπωσιακού μακιγιάζ. Παρακάτω θα διαβάσεις τα (δοκιμασμένα) tips που θα σου αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι για τα lip liners.

  • Προσπάθησε να έχεις πάντα σε καλή κατάσταση τα μολύβια χειλιών, να είναι ‘’ετοιμοπόλεμα’’ δηλαδή. Και τι εννοούμε;  Φρόντισε  όλα τα lip liners να είναι ξυσμένα, έτσι ώστε κάθε ώρα και στιγμή να τα χρησιμοποιείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν το μολύβι χειλιών έχει μυτερή μύτη, είναι πιο εύκολα να δημιουργήσεις ένα τέλειο περίγραμμα χωρίς λάθη και μουτζούρες.
  • Μην μένεις σε μια και μόνο απόχρωση! Για παράδειγμα μέσα στο νεσεσέρ σου μπορείς να έχεις μια nude, ροζ και πιο καφέ απόχρωση. Με αυτόν τον τρόπο δύσκολα θα πέσεις σε χρωματικά λάθη ενώ σε κάποιες περιπτώσεις αν συνδυάσεις 2 διαφορετικά μολύβια χειλιών ενδέχεται να δημιουργήσεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Όπως γνωρίζεις το κάθε κραγιόν θέλει το δικό του lip liner!
  • Χρησιμοποίησε το lip liner και ως κραγιόν! Πρόκειται για μια τεχνική που μας έχει σώσει αρκετές φορές μια και συνδυάζει την σταθερότητα με την ισορροπία στο χρώμα. Αρχικά κάνε περίγραμμα στα χείλη σου και στη συνέχεια γέμισε με το lip liner. Το μακιγιάζ θέλει πρακτικότητα, δοκιμές και πολλά τρικς!
  • Αν σου αρέσουν τα glossy κραγιόν, προσοχή! Δημιούργησε πρώτα το περίγραμμα με το μολύβι χειλιών και στη συνέχεια βάλε κανονικά το κραγιόν σου. Σε αντίθετη περίπτωση και σειρά, το μόνο που θα καταφέρεις είναι το αποτέλεσμα να φαίνεται πρόχειρο και υπερβολικό.

Ποιά είναι τα αγαπημένα μας μολύβια χειλιών;

Featured image:  @realbarbarapalvin/ instagram

You may also like