Δώρα για τις γυναίκες που γιορτάζουν αυτή την εβδομάδα!

Μπορεί τα Χριστούγεννα να αργούν (λίγο) ακόμα, αλλά αυτή την εβδομάδα γιορτάζει η Μαρία, η Παναγιώτα, η Κατερίνα, η Στέλλα … και σίγουρα κάποιο δώρο θα πρέπει να πάρετε.

Τι θα λέγατε να τους προσφέρατε κάτι που θα φέρει την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων λίγο πιο κοντά; Κάνοντας βόλτα στα μαγαζιά, βρήκα μία καταπληκτική ιδέα στο The Body Shop.

Προφανώς έχετε δει τα ημερολόγια που δίνουν σε παιδιά που κάθε μέρα από 1η μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου ανοίγουν τα κουτάκια και τρώνε μία μικρή σοκολάτα; Ε, το The Body Shop σκέφτηκε και τα μεγαλύτερα κορίτσια που δεν θέλουν να χαλάσουν την σιλουέτα τους, αλλά να τα γλυκάνει προσφέροντας προϊόντα ομορφιάς.

Τι είναι τα Beauty Advent Calendars;

24 ημέρες γεμάτες με απολαυστικές, εμπνευσμένες από τη φύση εκπλήξεις! Ανακαλύψτε όλα τα άκρως απαραίτητα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς σε mini συσκευασίες. Από Body Butter και κρέμες χεριών μέχρι αφρόλουτρα και αξεσουάρ, αυτό το Advent Calendar είναι γεμάτο υπέροχα δώρα! Κάντε την πιο τρελή αντίστροφη μέτρηση  και χαρίστε στην αγαπημένη σας φίλη  κάτι που θα την ενθουσιάσει!

Ακόμα κι αν δεν είναι είναι ο τύπος της γυναίκας που ξοδεύει όλα της τα χρήματα σε καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς, πιστεύω ότι είναι ένα πολύχρωμο  που θα την βάλει στη διαδικασία να περιμένει την καθημερινή της έκπληξη, μέχρι τα Χριστούγεννα.

 

 

You may also like