Είδαμε το Neffos X το νέο smartphone της TP-Link

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στην Αθηναΐδα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την παρουσίαση των νέων smarthphones που φέρνει η TP-Link  στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες.

Φυσικά και δεν είμαι expert στο να σας αναλύσω τι ειπώθηκε ούτε για να κρίνω, πάντως με το απλό μου μυαλό (και όσα κατάλαβα) είναι σίγουρα ένα κινητό που έχει δυνατότητες να βρει τη θέση του στην αγορά των smartphones, καθώς το design του είναι κομψό – βάσει της αισθητικής μου- και εύχρηστο όσο το δοκίμασα μετά την παρουσίαση.

Βέβαια οι οικοδεσπότες μας -με “καπετάνιους” τον  Γιάννη Λουσίδη, Senior Consumer BU Commercial Manager της TP-Link στην Ελλάδα και Κύπρο, και  τον μοναδικό  σεναριογράφο- ηθοποιό- stand-up comedian, Λάμπρο Φισφή, ήταν απόλυτα σαφείς : είναι ένα κινητό με πάρα πολλές δυνατότητες σε λογικές τιμές. Για να καταλάβετε τι εννοώ, οι τιμές ξεκινούν από μόλις 189 ευρώ για το Neffos X1 και 239 ευρώ για το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό Neffos X1 Max. Τα smartphones θα είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα, το cloudy grey και το sunrise gold, ενώ κάθε “αναβάθμιση” της βασικής έκδοσης κάθε μοντέλου θα κοστίζει περίπου 20 ευρώ επιπλέον.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα σειρά αποτελείται από 2 συσκευές, τη Neffos X1 και τη Neffos X1 Max, και χαρακτηρίζεται από τον κομψό σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα απεικόνισης, την ασφάλεια και τις επιδόσεις του επεξεργαστή.

Το μεταλλικό εξωτερικό περίβλημα των Neffos X1 και X1 Max είναι κομψό, λείο και κατασκευασμένο από υλικά κορυφαίας ποιότητας. Κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια έχει τελειοποιηθεί, ώστε οι συσκευές να προσφέρουν αίσθηση οικειότητας και να παρέχουν στο χρήστη την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Κορυφαίο χαρακτηριστικό της σχεδιαστικής προσέγγισης αποτελεί η διπλή κυρτή πίσω όψη που στενεύει προς τις άκρες και επιτρέπει εργονομική λαβή, με ευκολότερο κράτημα και λειτουργία με το ένα χέρι, σε σύγκριση με άλλες συσκευές παρόμοιου μεγέθους.

Επίσης τα νέα Neffos X1 και Neffos X1 Max διαθέτουν πίσω κάμερα 13 megapixel της Sony, φωτισμό στην πίσω όψη, με δυνατότητα νυχτερινής λήψης σε πραγματικό χρόνο, ενώ η λειτουργία Beautify κάνει τη λήψη selfies καλλιτεχνική υπόθεση με ένα απλό κλικ.
Η ταυτοποίηση με δακτυλικό αποτύπωμα ξεκλειδώνει το τηλέφωνο σε μόλις 0,2 δευτερόλεπτα, ενώ ο αισθητήρας κάνει χρήση εξελιγμένων αλγορίθμων, και με την επανάληψη βελτιώνονται τα δεδομένα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Έτσι, όσο πιο συχνά ο χρήστης ξεκλειδώνει το τηλέφωνό του, τόσο πιο ακριβής και γρήγορη γίνεται η διαδικασία αυτή.

Το Neffos X1 όσο και το X1 Max διαθέτουν ένα προσαρμοσμένο Android 6.0 Marshmallow αναβαθμισμένο με περισσότερες από 3.000 βελτιώσεις, το οποίο έχει “πειραχτεί” ώστε να προσφέρει ευκολία στη χρήση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, γρήγορη και άψογη εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών και ευχάριστο gaming.

Η διάθεση των νέων κινητών θα ξεκινήσει από τις αλυσίδες καταστημάτων Public και Wellcome Stores, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και σταδιακή διάθεσή τους από τις αλυσίδες των τριών παρόχων. Οπότε λίγη υπομονή …και θα μπορείτε σύντομα να τα γνωρίσετε κι εσείς από κοντά σε λίγες μέρες.

You may also like