«Είμαι πάμπλουτη και δεν είχα ποτέ αγόρι!»

Τάδε έφη Zong Fuli, η κόρη του πλουσιότερου άνδρα της Κίνας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό.

Είναι κιόλας 30 ετών και είναι η μοναχοκόρη και μοναδική κληρονόμος του μεγιστάνα των ποτών Zong Qinghou. Ο λόγος για την Zong Fuli, η οποία αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει ποτέ σχέση! Φυσικά το συγκεκριμένο σχόλιο έχει οδηγήσει σε ποικίλες αντιδράσεις του κόσμου, ο οποίος τις εκφράζει μέσω των social media.

«Δεν είναι εύκολο να της πει κανείς με βεβαιότητα αν οι άνδρες ενδιαφέρονται για εκείνη ή για τα πλούτη της», αναφέρει το περιοδικό. Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζουν και τα σχόλια που εκφράζει ο κόσμος μέσω των social media.

«Ο Zong θα έπρεπε να χαρίσει όλη του την περιουσία σε φτωχά παιδιά που ζουν σε χωριά της επαρχίας, ώστε η κόρη του να βρει τον κύριο Τέλειο!», ή άλλο «προσποιήσουν ότι είσαι κάποια άλλη, που κάνει άλλη δουλειά, ώστε να βρεις την πραγματική αγάπη».

Κάποιοι άλλοι δίνουν μια πιο αυστηρή συμβουλή: «Ξέχνα τους άνδρες. Όλοι θα κυνηγούν τα πλούτη σου».

Η Zong Fuli σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και από το 2003, οπότε και επέστρεψε στην Κίνα έχει αναλάβει ανώτατη θέση στην εταιρεία Wahaha Group του πατέρα της. Ήδη όλοι μιλούν για ένα ανεξάρτητο και σκληρά εργαζόμενο κορίτσι.

Πηγή: South China Morning Post

You may also like