Εγκυμοσύνη σαν… παραμύθι!

Έχουμε ακούσει ουκ ολίγες φορές πως η εγκυμοσύνη είναι από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μίας γυναίκας. ΟΚ, ίσως οι απόψεις διίστανται λόγω της πρωινής αδιαθεσίας ή της σταδιακής δυσφορίας του να κουβαλά κάποια έναν μικρό άνθρωπο, όμως, τη λάμψη της ευτυχίας που μία εγκυμονούσα εκπέμπει κανείς δε μπορεί να την αμελήσει. Η αυτοδίδακτη Βραζιλιάνα φωτογράφος Vanessa Firme την εκλαμβάνει ως μία περίοδο… παραμυθένια! Γι’ αυτό και μεταμορφώνει τις εγκυμονούσες πελάτισσές της σε πριγκίπισσες της Disney!

               Ούσα κι η ίδια μητέρα δύο παιδιών, η Firme εμπνεύστηκε το project από ένα φόρεμα της Belle προορισμένο για εγκύους με αφορμή τη live action εκδοχή του “Beauty And The Beast” που πολλοί απολαύσαμε το 2017. Και κατά μία υπέροχη σύμπτωση, εκείνη την περίοδο συνεργαζόταν με μία κοπέλα που ετοιμαζόταν να υποδεχθεί το κοριτσάκι της, το οποίο και θα βάφτιζε Bella.

               Λίγο η ανακάλυψη αυτού του φορέματος, λίγο και η προσδοκία του τι γίνεται μετά το “happily ever after”, η Firme αποφάσισε να αποτυπώσει μία μαγική σκοπιά της εγκυμοσύνης. Έτσι οι πελάτισσές της μεταμορφώνονται όχι μόνο στη Belle, αλλά και τη Χιονάτη, τη Σταχτοπούτα, την Ariel και τη Jasmine. Οι εγκυμονούσες κυρίες λάμπουν από ευτυχία, όπως κάθε πριγκίπισσα, ενώ οι κοιλίτσες τους είναι δικαιωματικά στο πρώτο πλάνο!

               “Σε έναν κόσμο τόσο γρήγορο και σκληρό, πρέπει να μπορούμε να ονειρευόμαστε. Γιατί, λοιπόν, να μην εμπνεόμαστε από την ιστορία και τα παραμύθια και γιατί να μην περάσουμε και στα παιδιά μας την πεποίθηση πως η ζωή μας είναι όντως μαγική;”

Vanessa Firme

               Φυσικά, η έμπνευσή της δε σταματάει εκεί, αλλά φαντάζεται τη μέλλουσα μαμά ως Wonder Woman, ως δυναμική πριγκίπισσα Fiona του “Shrek”!

               Αν αυτή τη στιγμή που με διαβάζετε ετοιμάζεστε να υποδεχθείτε το μωράκι σας, τότε σίγουρα θα επιβεβαιωθείτε πως αυτή η περίοδος είναι όντως μαγική – ακόμη κι αν το αγαπημένο σας πουκάμισο πρέπει να περιμένει στη ντουλάπα μερικούς μήνες ακόμη!

               Πηγή & photo credits: Insider

You may also like