Εορταστικό τριήμερο στο Blends!

Το Blends βρίσκεται στην πιο εορταστική του διάθεση και έχει ετοιμάσει τρεις ημέρες γεμάτες εκπλήξεις για όσους επιλέξουν να περάσουν το ερχόμενο τριήμερο στην Αθήνα.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου τoBlends γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκαςκαι τις απόκριες σε μία λαμπερή βραδιά με μυστηριακή ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τη Βενετία!Βάλτε τις μάσκες σας κι ελάτε σε ένα ξεχωριστό bal masque, γεμάτο στιλ, πολλές εκπλήξεις και ένα special live performance από τη Μαρία Μακρή.Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα κληρωθούν μοναδικά δώρα σε συνεργασία με τα αγαπημένα καταστήματα στη Γλυφάδα Zerteo, Zini Boutique, The Body Shop, Hair Tonic, Naeniam Boutique και Le Massage.

Την Κυριακή 10 Mαρτίου, ο ταλαντούχος Άκης Δείξιμος έρχεται για να ξεσηκώσει για ακόμα μια βραδιά τους επισκέπτες του Blends με ένα εκρηκτικόπρόγραμμα με αγαπημένες ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Για την έναρξη της Σαρακοστής, το αγαπημένο all day café bar restaurantέχει ετοιμάσει μοναδικές νηστίσιμες παραδοσιακές προτάσεις και σας περιμένει την Καθαρά Δευτέρα για να απολαύσετε ξεχωριστά πιάτα ημέρας που έχει επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Κωνσταντίνος Λώλας.

Blends: Φοίβης 19 Γλυφάδα, Τηλ: 21 1182 1711

You may also like