Ετοιμαστείτε! Έρχεται σειρά με τους κακούς της Disney

και δεν μπορούμε να περιμένουμε…καθώς ήρθε η ώρα οι κακοί να γίνουν οι πρωταγωνιστές των ιστοριών!

Προφανώς, δε μιλάμε για τους πιο συμπαθητικούς χαρακτήρες των ταινιών της Disney. Για την ακρίβεια, μιλάμε για το ακριβώς αντίθετο, για τις πιο κακές, μοχθηρές, ύπουλες και διεστραμμένες προσωπικότητες που έχουν περάσει ποτέ από ταινίες κινουμένων σχεδίων. Χωρίς αυτούς, όμως, τι νόημα θα είχαν οι ταινίες, αφού οι ιστορίες των ηρώων και των ηρωίδων περιστρέφονται γύρω από τη μάχη του καλού με το κακό;

Αν και τόσα χρόνια έχει κυκλοφορήσει πληθώρα παραγωγών της Disney, οι κακοί και οι ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτούς συνήθως δεν αποτελούσαν το αντικείμενο του ενδιαφέροντος. Αυτό είναι κάτι που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του, αφού κυκλοφόρησαν τα νέα για τη δημιουργία μίας τηλεοπτικής σειράς που θα έχει θέμα αυτούς ακριβώς τους χαρακτήρες και τίτλο “Book of Enchantment“.

Στη σειρά θα εμφανιστούν μερικοί από τους πιο εικονικούς κακούς της διάσημης εταιρίας παραγωγής, ενώ θα προβληθεί στο Disney +, την επερχόμενη διαδικτυακή, συνδρομητική υπηρεσία της BAMTech, ανήκει στη Walt Disney. To Disney + αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στο φθινόπωρο του 2019 και, όπως είναι αναμενόμενο, θα έχει κάθε είδους υλικό της εταιρίας, από τηλεοπτικές παραγωγές μέχρι ταινίες της Pixar και της Marvel.

Στην παραγωγή και τη συγγραφή της σειράς θα δούμε τον Michael Seitzman (“Code Black”, “Intelligence”, “Quantico”), ενώ η παραγωγή θα ξεκινήσει στα μέσα του 2020 στην Ιρλανδία.

Εκτός από αυτό, στην παρούσα φάση περιμένουμε την κυκλοφορία του sequel της Maleficent μέσα στο 2020 με την Angelina Jolie να αναβιώνει τον ρόλο της διάσημης “κακιάς” και την Elle Fanning αυτόν της Πριγκίπισσας Aurora.

You may also like