H Βίκυ Καγιά προτείνει 5 κομψά hairstyles για κοντά μαλλιά

Wanna be on top? Κάθε Δευτέρα και Τρίτη παρακολουθούμε στο GNTM τις ‘’περιπέτειες’’ των ανερχόμενων μοντέλων προς την κορυφή. Αλλά όχι μόνο για αυτό. Αλλά και για να βάζουμε στο προσωπικό μας μικροσκόπιο το στιλ και το beauty look της Βίκυς Καγιά. Σήμερα λοιπόν θα επικεντρωθούμε στα μαλλιά της όμορφης παρουσιάστριας και θα σου δείξουμε διαφορετικά hairstyles για κοντά μαλλιά, που μπορείς πολύ εύκολα να δοκιμάσεις και εσύ.

Αυστηρό ίσιο

Ότι μαλλιά και αν έχεις, δοκίμασε μια φορά να τα κάνεις ένα αυστηρό ίσιο. Είτε με χωρίστρα στη μέση, είτε στο πλάι, το μυστικό για να πετύχεις παρόμοιο lookμε την Βίκυ, είναι να περάσεις τα μπροστινά μαλλιά σου πίσω από τα αυτιά.

Σέξι  κότσο σινιών

Ποιος λέει ότι δεν μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου σινιών, επειδή είναι κοντά; Ακολούθησε το παράδειγμα της λαμπερής παρουσιάστρια και πιάσε πίσω χαμηλά τα μαλλιά σου και σταθεροποίησέ τα τσιμπιδάκια, τα οποία όμως δεν θα φαίνονται. Για πιο σέξι πινελιά, τράβηξε τα μαλλιά σου προς τα πίσω και εφάρμοσε ένα προϊόν styling, για να φαίνονται sleekκαι βρεγμένα.

Κυματιστά

Ένα hairstyle που ταιριάζει σε όλες τις ώρες της μέρας και τις περιστάσεις είναι τα κυματιστά μαλλιά. Μπορούν να υποστηρίξουν όποιο στιλ και αν ακολουθείς, ενώ είναι σχετικά εύκολο να τα φτιάξεις, λόγω του μάκρους τους.

Μισά – μισά

Θες κάτι εύκολο και γρήγορο για κάθε μέρα; Τότε πιάσε τα μαλλιά σου μισά – μισά με ένα απλό λαστιχάκι ή ακόμα καλύτερα με ένα statement κλιπ και κάνε τη διαφορά όπως η Βίκυ. Όταν κάνεις έτσι τα μαλλιά σου, μην ξεχάσεις να δώσεις αρκετή σημασία στο μακιγιάζ σου!

Messy

Εδώ τα πράγματα είναι πιο εύκολα όσον αφορά το styling. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να δημιουργήσεις ένα σέξι messy look. Με λίγο αφρό με δυνατό κράτημα ή με προϊόν styling της επιλογής σου, ανακάτεψε τα μαλλιά σου σκύβοντας και στο τέλος μόνο με τα δάχτυλα σου φτιάξε τυχόν  ατέλειες.

Photo credits: @VICKYKAYA (instagram)

You may also like