Η βασιλική γκαρνταρόμπα της Meghan Markle κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια

Μπορεί να ήταν ήδη ένα όνομα του Hollywood με πολύ ζήτηση τα τελευταία χρόνια, όμως, μετά το βασιλικό της γάμο με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle έγινε το αντικείμενο συζήτησης σε κάθε είδους τομέα. Τι τρώει, ποια μέρη επισκέπτεται, τι φοράει κι από πού τα αγοράζει συγκαταλέγονται στις ερωτήσεις που καθημερινά απασχολούν τα ψυχαγωγικά media.

Το γεγονός ότι η Δούκισσα του Sussexντύνεται πάντοτε με κομμάτια από εξαιρετικούς οίκους και brandsτο γνωρίζαμε. Αυτό που δεν είχαμε φανταστεί ήταν το συνολικό κόστος των βασιλικών της εμφανίσεων – μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Κι αυτό γιατί τα lookπου έχει επιλέξει από τον αρραβώνα τους μέχρι και σήμερα φτάνουν συνολικά περίπου το 1 εκατομμύριο δολάρια!

Μόνο το customνυφικό του οίκου Givenchy κόστισε πάνω από 440.000$, ένα ρούχο που πραγματικά ήταν ο ορισμός της κομψότητας αλλά και πάλι, το σχεδόν μισό εκατομμύριο είναι ένα ποσό που μόνο λογικό και ευκαταφρόνητο δεν το λες. Το high-collar φόρεμα της γαμήλιας δεξίωσης, από την άλλη, ήταν Stella McCartney και κόστισε 157.000$, καθιστώντας το το δεύτερο πιο ακριβό ρούχο που έχει φορέσει η Markle έως και αυτήν τη στιγμή.

Στην πρώτη της σόλο εμφάνιση με τη Βασίλισσα της Αγγλίας επέλεξε ξανά τον οίκο Givenchy κι ένα cape dress αξίας 18.000$, ενώ στην τελετή Trooping the Color τράβηξε τα βλέμματα με ένα off-the shoulder σύνολο Carolina Herrera σε ανοιχτό ροζκαι κόστους 4.000$.

Το υπόλοιπο ποσό μέχρι το 1 εκατομμύριο συμπληρώνεται από τις δημόσιες εμφανίσεις της σε βασιλικούς αρραβώνες και αλλού, όπως το φόρεμα Givenchy που φόρεσε στο Royal Ascot και το Prada skirtsuit στα Queen’sYoung Leaders Awards.

You may also like