Η βοήθεια των βότανων στην απώλεια βάρους

Όσο ζεσταίνει ο καιρός τόσο πιο πολύ ο οργανισμός χρειάζεται ανανέωση και αποτοξίνωση.  Μέχρι να αφυπνίσουμε τον μεταβολισμό μας και συγχρόνως να μπούμε στην διαδικασία της επιτάχυνσης για διατροφή, μια καλή ιδέα ώθησης είναι να αρχίσουμε να προσθέσουμε κάποια ροφήματα που θα μας βοηθήσουν να ενεργοποιηθούμε καλύτερα. Πρόκειται για μερικές επιλογές που μπορούν να μας βοηθήσουν να δούμε μικρότερο αριθμό στην ζυγαριά μας. Αυτό δεν σημαίνει πάντα ότι χάνουμε λίπος ή ότι θα κρατήσουμε τα αποτελέσματα για πολύ καιρό. Σίγουρα όμως θα έχουμε την διάθεση και την θετική ενέργεια για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Βότανα που δρουν δραστικά…

Μάραθος  Για Ξεφούσκωμα

Μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα αν τρώτε λιπαρές τροφές και αν υποφέρετε από «φουσκώματα». Δεν έχει ιδιαίτερα αποτελέσματα στο αδυνάτισμα, όμως σίγουρα θα νιώσετε ελαφρύτερο το σώμα σας. Ο Μάραθος είναι διουρητικός και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Μπορείτε να τον βρείτε σε χίλιες δυο μορφές. Συνήθως προτιμάται σε σπόρους ή σε εκχύλισμα. Οι σπόροι μαζί με τα φύλλα, δημιουργούν ένα πιο δυνατό  ρόφημα και η χρήση του είναι πολύ απλή σε διαδικασία,απλά τους βράζετε και το πίνετε. Μπορείτε αν θέλετε να τρώτε τους σπόρους ή να τους προσθέτετε στα φαγητά σας.

Σημύδα Για Κυτταρίτιδα

Το να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλά το επίπεδο των προσδοκιών σας. Τα βότανα δεν μπορούν να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα αλλά μπορούν να την φρενάρουν με συνδυασμό διατροφή και άσκηση! Για να καταπολεμήσετε τη κυτταρίτιδα από μέσα και από έξω, η Σημύδα είναι εντελώς βοηθητική, αφού μπορεί να διώξει τα υγρά από το σώμα σας και να απαλλαγείτε από την κατακράτηση. Έχει διουρητική δράση και σίγουρα θα σας βοηθήσει με την αποτοξίνωση. Χρησιμοποιείτε ένα κουταλάκι κομμένα φυλλαράκια σημύδας, σε μια κούπα νερό. Το αφήνετε για δέκα λεπτά πριν το σουρώσετε και το πίνετε δυο φορές την ημέρα..

Γκουαρανά Για Να Κόψετε Την Πείνα

Το Guarana είναι ένα εξωτικό φυτό που φαίνεται να επιταχύνει τον μεταβολισμό και αποτελεί ένα πολύ καλό υποκατάστατο του καφέ. Δίνει ενέργεια και σίγουρα μπορεί να σας απαλλάξει από την εξάντληση των πρώτων ημερών μιας δίαιτας.Προσέξτε όμως, στην χρήση του και μην το παρακάνετε γιατί πραγματικά περιέχει περισσότερη καφεΐνη από τον γνωστό μας καφέ! Ίσως να μην καταφέρει να σας κόψει εντελώς την πείνα, όμως η μικρή ώθηση που θα δώσει στον μεταβολισμό σας σε συνδυασμό με την πρόσθετη ενέργεια, θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε ευκολότερα το πρόγραμμα σας και να χάσετε βάρος με φυσικό τρόπο.

Αρχίζουμε την προσπάθεια ώστε να ενισχύσουμε τον μεταβολισμό μας ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα. Η εκκίνηση μετράει…

Featured image: unsplash.com/@brookelark

You may also like