Η Γιάννα Σαλή “ανακρίνει” την Άννα-Μαρία Βέλλη

Είναι όμορφη, γλυκιά και έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Μιλάμε βέβαια για την υπέροχη Άννα-Μαρία Βέλλη!! Μία από τις καλύτερες youtuber. Ένα μικρό σε ηλικία κορίτσι που έχει καταφέρει πολλά. Οπότε ας πάρουμε μία γεύση για το τι μας είπε στην συνέντευξη που μου παραχώρησε!

Γιάννα Σαλή: Είναι η καλύτερη απόφαση που έχεις πάρει μέχρι τώρα το να ασχοληθείς με το youtube;
Άννα-Μαρία Βέλλη: Από τις καλύτερες δεν ξέρω γιατί θεωρώ πως έχω πολύ δρόμο ακόμα, αλλά με το youtube αποφάσισα να ασχοληθώ όταν συνειδητοποίησα πως το μέλλον είναι στο ιντερνέτ. Είχα ήδη ασχοληθεί λόγω netwix για δυο χρόνια, έτσι γνώρισα και άτομα που είχαν ασχοληθεί με το youtube όταν ακόμα δεν το ήξερε κανείς, ε και είπα γιατί όχι; Και το έκανα!

Γιάννα Σαλή: Τι σου κεντρίζει το ενδιαφέρον για κάθε ένα βίντεο που κάνεις; Παίζουν ρόλο οι φίλες σου, η οικογένεια σου ή απλά σου έρχεται μία ιδέα και την υλοποιείς;
Άννα-Μαρία Βέλλη: Τις περισσότερες ιδέες τις σκέφτομαι στο κρεβάτι μου λίγο πριν κοιμηθώ. Και τελικά δεν κοιμάμαι ποτέ γιατί σηκώνομαι να τις γράψω… (γέλιο) ! Μου αρέσει να πιάνω συνήθως καθημερινά πράγματα , που απασχολούν και τα δυο φύλα. Αγαπημένο μου θέμα οι σχέσεις και η συγκατοίκηση, που είναι και κατά βάση βιωματικά. Φυσικά βέβαια εμπεριέχουν υπερβολή, γνώρισμα της κωμωδίας. Τις περισσότερες φορές επίσης συζητάω τις ιδέες μου με φίλους, συνεργάτες και πολύ με τον μπαμπά μου!

Γιάννα Σαλή: Ποιος σε έχει στηρίξει σε αυτό το βήμα και με ποιον τρόπο;
Άννα-Μαρία Βέλλη:Ένα όνομα θα σου πω, Κώστας Μαλιάτσης Σάλας . Αν δεν με έπειθε ότι μπορώ να το κάνω κι αν δεν μου έδινε τα φώτα του στην αρχή τίποτα από όλα αυτά δεν θα τα συζητούσαμε τώρα. Και επί της ευκαιρίας που μου δίνεις , να του πω και ένα δημόσιο “ευχαριστώ” (καιρός ήταν:P)

Γιάννα Σαλή: Κατά πόσο σε βοήθησαν τα σχόλια που έχεις από το youtube;
Άννα-Μαρία Βέλλη: Τα θετικά σου δίνουν νόημα να συνεχίσεις. Και τώρα που το σκέφτομαι και τα αρνητικά το ίδιο κάνουν! Όμως όποια δουλειά και να κάνεις από την στιγμή που εκτίθεσαι δημόσια υπάρχουν πάντα και οι δυο πλευρές. Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους, δεν με στεναχωρεί αυτό. Απλά στο youtube είναι πιο άμεσο να το διαβάσεις και ίσως λίγο πιο ακραίο. Δεν λογοκρίνω κανένα σχόλιο και δεν έχω σβήσει ποτέ κανένα. Μου αρέσει η ελευθερία ακόμα και αν είναι εναντίον μου!

Γιάννα Σαλή: Ήσουν και στο netwix, Πως σου έγινε η πρόταση;
Άννα-Μαρία Βέλλη: Ήμουν ακόμα στη δραματική σχολή, στο δεύτερο έτος όταν με ενημέρωσαν ότι γίνεται δοκιμαστικό για το Netwix , την ιντερνετική πλατφόρμα  που ανήκει στον όμιλο του Ant1 . Χρειαζόμουν δουλειά και λεφτά τότε για την σχολή όποτε, έκανα ένα ραντεβού μου ζήτησαν ένα βιντεάκι χιουμοριστικό, το έστειλα και με πήραν!

12784360_10207804228537286_1419227036_nΓιάννα Σαλή: Τι αναμνήσεις κρατάς από τα “3 πουλάκια”, το comedy room και το “Ζήτα μου ότι θες”;
Άννα-Μαρία Βέλλη: Το “Ζήτα μου ό,τι θες” θα είναι πάντα ο λόγος που ξεκίνησα οτιδήποτε στο ίντερνετ. Με άνοιξε και με απελευθέρωσε απότομα, πράγμα πολύ βοηθητικό. Τα “3 πουλάκια” είναι τύχη για μένα. Δούλεψα με δυο άτομα που έβλεπα πριν καν ασχοληθώ με το ίντερνετ !

Γιάννα Σαλή: Νομίζεις ότι κάποιες φορές στα 3 πουλάκια δεν μετρούσε και τόσο πολύ η γνώμη σου;
Άννα-Μαρία: Όχι, δεν το ένιωσα ποτέ αυτό. Ίσα-ίσα. Απλώς -εντάξει- εκπροσωπούσα την πιο ήπια πλευρά των πραγμάτων σε σχέση με τους “κάφρους” δίπλα μου :P

Γιάννα Σαλή: Τι ετοιμάζετε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Βάνα Παπαδοπούλου (beauty blogger) σε συνεργασία με την KitKat;
Άννα-Μαρία Βέλλη: Ουσιαστικά ζητήσαμε από τον κόσμο να μας προτείνει διαλείμματα. Εγώ θα επιλέξω το διάλειμμα της Βάνας και η Βάνα το δικό μου, θα το υλοποιήσουμε και θα ζητήσουμε από τον κόσμο να επιλέξει την νικήτρια. Παιδιά ψηφίστε έμενα :P

Γιάννα Σαλή: Σε τέσσερα χρόνια τι θα ήθελες να καταφέρεις επαγγελματικά αλλά και προσωπικά;
Άννα-Μαρία Βέλλη: Να έχω παίξει σε μια ταινία μεγάλου μήκους και το ίντερνετ να έχει φτάσει στη θέση που του αξίζει. Από εκεί και πέρα δεν κάνω σχέδια. Είμαι ανοιχτός άνθρωπος, θα πάρω ό,τι καλύτερο μπορώ από όλες τις καταστάσεις.

Γιάννα Σαλή: Ποια θεωρείς δυνατά και αδύναμα σημεία της προσωπικότητας σου;
Άννα-Μαρία Βέλλη: Νομίζω αρκετά θετικό στοιχειό μου είναι ότι δεν μου αρέσει να χάνω αλλά έχω μάθει να δέχομαι την ήττα. Αδύναμα στοιχεία δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Θα σου πω αυτό που νομίζω πως θα έλεγαν όλοι όσοι με ξέρουν λίγο παραπάνω. Είμαι ο ορισμός της drama queen (και μου αρέσει ).

Γιάννα Σαλή: Τι δίδαγμα έχεις ως “φυλαχτό” για την ζωή σου;
Άννα-Μαρία Βέλλη: Και sera-sera ότι είναι να γίνει θα γίνει. Αλλά η γιαγιά μου το έλεγε λίγο καλύτερα: “Μην στενοχωριέσαι για πράγματα που διορθώνονται αλλά ούτε και γι’αυτά που δεν διορθώνονται”. Μια μείξη και των δυο κάνω:D

Περισσότερα για τη Γιάννα Σαλή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ 

You may also like