Η Ελλάδα top προορισμός για ερωτικές “ατασθαλίες”

woman 2 menΣε πρόσφατη έρευνα της παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδας Ashleymadison.com, με θέμα τις εξωσυζυγικές σχέσεις, τα Ελληνικά νησιά αποτέλεσαν τον νούμερο 1 δημοφιλή προορισμό για τις “άτακτες” παντρεμένες που επιθυμούν να συνάψουν εξωσυζυγική σχέση, χρησιμοποιώντας το TravellingWoman.com

Κυρίες μέλη της AshleyMadison.com, επέλεξαν την Ελλάδα μέσω του TravellingWoman και δεν απογοητεύτηκαν. Το TravellingWoman δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες, μέλη της ιστοσελίδας, να επιλέξουν τόπο προορισμού άλλα και να επικοινωνήσουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε 30 “υποψήφιους” εραστές, στη περιοχή που επισκέπτονται.

Γιατί τα Ελληνικά νησιά συγκεκριμένα; Οι απαντήσεις των μελών ήταν ομόφωνες: “ Ψάχνουμε τον Έλληνα Άδωνη που θα πραγματοποιήσει τις πιο τρελές καλοκαιρινές μας φαντασιώσεις”. Όσο α το μακρινό ταξίδι, οι δικαιολογίες πολλές.

Sandy, 36 ετών, παντρεμένη χωρίς παιδιά:« Είμαι μέλος της του site περίπου 2 χρόνια. Όταν η Ελλάδα προστέθηκε ως προορισμός στον κατάλογο των χωρών της ιστοσελίδας, επιτέλους μπόρεσα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Μέσω του  TravellingWoman,  έκλεισα ένα πακέτο Spaστη Κρήτη, στην πραγματικότητα όμως το πακέτο λειτουργούσε ως κάλυμμα. Μόλις έφτασα στη Κρήτη αγόρασα το εισιτήριο μου για τη Μύκονο όπου συναντήθηκα με τον Έλληνα εραστή μου και πέρασα ονειρεμένες διακοπές».

Debbie, 40 ετών με 2 παιδιά : « Ευχαριστώ την AshleyMadison που έβαλε την Ελλάδα στη λίστα των προορισμών της. Για τα 40αγενέθλια μου αποφασίσαμε με τις φίλες μου να κλείσουμε διακοπές στη Σαντορίνη, άλλα σκοπός μας ήταν να συναντηθούμε με τους Έλληνες εραστές μας, που είχαμε έρθει σε επικοινωνία μέσω του TravellingWoman, και να περάσουμε αξέχαστες στιγμές. Αυτή η βδομάδα διακοπών ήταν ένα υπέροχο διάλλειμα στη ζωή μου. Γύρισα σπίτι μου ανανεωμένη, ευτυχισμένη και έτοιμη να αναλάβω τα οικογενειακά μου καθήκοντα. Αυτή είναι η πραγματική ομορφιά της AshleyMadison.com, βελτιώνει το γάμο αντί να τον καταστρέψει».

Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας AshleyMadison.com, Noel Μπίντερμαν σχολίασε: «Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ιστορίες που λάβαμε μέσω του site και θέλησα να τις μοιραστώ μαζί σας. Τοποθετώντας την Ελλάδα στη λίστα προορισμών, δώσαμε την ευκαιρία σε πάρα πολλά μέλη μας να πραγματοποιήσουν τις πιο τρελές φαντασιώσεις τους.»

Ποιοι είναι οι προορισμοί που προτιμούν οι γυναίκες για να ζήσουν τον “παράνομο έρωτα”, σύμφωνα με την έρευνα της AshleyMadison.com;

Πρώτη  είναι η Σαντορίνη, ενώ ακολουθεί η Μύκονος,  η  Κρήτη, οι  Σπέτσες, η ρομαντική  Ύδρα, η  Ίος, η  Πάρος και τέλος η  Νάξος!

You may also like