Η λίμνη Leman & η Countess Wilhelmina!

Countess Wilhelmina1Η συλλογή κοσμημάτων Countess Wilhelmina δημιουργήθηκε από μια σχεδιάστρια που έχει Ελληνικές ρίζες, Ευρωπαϊκή αισθητική και Αμερικάνικες επιρροές! Έχοντας σπουδάσει στο Parsons School of Design και έχοντας εργαστεί στο ELLE Accessories New York, στο VOGUE Hellas και δίπλα στην Publicist του Mickey Rourke, η Christina P. Mallaki σχεδιάζει για όλους όσους αγαπούν τα ταξίδια και έχουν πάθος για ζωή!

Για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, η σχεδιάστρια των costume κοσμημάτων, Countess Wilhelmina, εμπνεύστηκε από το ταξίδι της στη Γενέυη της Ελβετίας και συγκεκριμένα από τη ζωντανή ηρεμία της λίμνης Leman ή αλλιώς λίμνη Geneva! Η λίμνη Leman, πήρε το όνομα της από την Ελληνική λέξη “λιμένος – λίμνη”.

IMG_9367
Τα χρώματα της λίμνης εναλλάσονται κατά τη διάρκεια μιας ανοιξιάτικης μέρας. Το πρωί κυριαρχεί το σμαραγδί, όπως και στο ροζάριο Αβεντουρίνος, το μεσημέρι τρεμοπαίζουν στην επιφάνεια το γαλάζιο, το τιρκουάζ και το navy blue, όπως τα μακρυά pendants από αμμοβολιμένο γυαλί με τα κρεμαστά charms και το απόγευμα με τη δύση του ηλίου, η επιφάνεια της λίμνης Leman, πέρνει αποχρώσεις του ροζ και του βιολετί, όπως το ροζάριο Αμέθυστος! Το ασημένιο επιχρυσωμένο ροζάριο με τα freshwater pearls, φαντάζει σαν θησαυρός που αναδύθηκε από τα βάθη της λίμνης… μόνο για εσάς!

photo 3_bg_white

Τα Countess Wilhelmina είναι κοσμήματα που έχουν φορέσει αγαπημένοι μας celebs, όπως η Ναταλία Γερμανου, η Έλλη Κοκκίνου, οι Μέλισσες, ο Τόμας Πρωτόπαπας, η Εστέλ και πολλοί άλλοι.

VREERTG

Website:www.countesswilhelmina.com
Facebook Page:https://www.facebook.com/CountessWilhelmina
T. +30 6945 901616

You may also like