Η τραγική ιστορία της Natalie Wood σε ντοκιμαντέρ του HBO

Την κινηματογραφική διαδρομή της Natalie Wood τη γνωρίζουμε ήδη. Από μικρή ηλικία είχε ξεχωρίσει στο “Miracle On 34thStreet” κι αργότερα ήρθαν ο “Επαναστάτης Χωρίς Αιτία” και το “West Side Story”. Ακόμη πιο γνωστή όμως είναι κι η τραγική κατάληξή της (σε ηλικία μόλις 43 ετών) το 1981 πνίγηκε πέφτοντας από το γιοτ στο οποίο περνούσε το σαββατοκύριακο με τον σύζυγό της κι επίσης ηθοποιό Robert Wagner και τον Christopher Walken. Και φυσικά ο απόηχος των ερευνών (με τότε κύριο ύποπτο τον Wagner), το μυστήριο που τύλιγε την όλη υπόθεση, το πάγωμά της, αλλά και η επανεκκίνηση των ερευνών το 2011 χωρίς ωστόσο αυτές να καταλήξουν σε κάποιο αδιάσειστο συμπέρασμα.

               Η κόρη της Wood και του Wagner, Natasha Gregson Wagner, ήταν μόλις έντεκα ετών όταν έμαθε πως η μητέρα της χάθηκε τόσο ξαφνικά. Τώρα πια αποφάσισε να μιλήσει για τη μητέρα της μέσα από το ντοκιμαντέρ δικής της παραγωγής “Natalie Wood: What Remains Behind το οποίο προβλήθηκε στις 5 Μαΐου στο HBO.

               Φέρνοντας στην επιφάνεια αδημοσίευτα οικογενειακά βίντεο, φωτογραφίες αλλά και συνεντεύξεις από όσους γνώρισαν τη μητέρα της, η Natasha Gregson Wagner παρουσιάζει όχι τόσο την ηθοποιό Natalie Wood όσο τη γυναίκα κι ιδίως τη μητέρα.

               Αν κι οι απόψεις διίστανται ανάμεσα στους κριτικούς αναφορικά με τη δυναμική του ντοκιμαντέρ, είναι οπωσδήποτε ενδιαφέρον να γνωρίσουμε την εκλιπούσα ηθοποιό από ένα διαφορετικό πρίσμα.

               Πηγή & photo credits: Bustle

You may also like