Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 21 Μαρτίου

Ο ανάστατος καιρός πέρασε σχετικά γρήγορα, όμως αποφασίζει αυτή τη βδομάδα να παίξει λίγο ακόμη με την… ανοχή μας – ε, μα μας έσκασε πια! Το καλό είναι πως δε θα δούμε σε μεγάλο βαθμό της σκοτεινιές της περασμένης βδομάδας που θύμιζαν Ιανουάριο! Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Νεφώσεις που σποραδικά θα πυκνώσουν και θα εξελιχθούν σε τοπικές βροχές αναμένονται, με τα φαινόμενα να παρατηρούνται στα ανατολικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη για να εξομαλυνθούν μέχρι αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί κατά μέσο όρο μεταξύ 9°C και 19°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές – βορειοανατολικές διευθύνσεις εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Μια που δε φαίνεται ιδιαίτερα απειλητικός ο καιρός γι’ αύριο, ώρα για μία trendy midi φούστα με το trend της άνοιξης, όπως μας προτείνει η Zara, συνδυασμένη με ένα λευκό πουκάμισο ποπλίνα.

            

               Οι μπότες cowboy επανέρχονται και δημιουργούν έναν groovy συνδυασμό, ειδικά αν είναι από τη συλλογή του Bozikis!

           


  Bozikis suede cowboy boots

               Ετοιμάζουμε αποβραδίς την τσάντα μας και διαλέγουμε στυλ και πρακτικότητα, επίσης από τον Bozikis!

       


      Bozikis shoulder bag

               Μοναδικά κοσμήματα για μοναδικές… υπάρξεις όπως εμάς δημιουργεί η Ιωσηφίνα κι εμείς επιλέγουμε ένα snake skin σετ κολιέ και σκουλαρικιών κι ένα δαχτυλίδι με λάπις λάζουλι!

             

               Ένα biker jacket αρκεί για πανωφόρι, μια που κι οι θερμοκρασίες δεν αναμένονται ιδιαίτερα χαμηλές κι εμείς ξεχωρίσαμε αυτό το σκούρο μπλε των Massimo Dutti!


Massimo Dutti biker jacket

             

               Τέλος, αν το μήκος των μαλλιών σας το επιτρέπει, δημιουργήστε μία sleek αλογοουρά πιασμένα λίγο πιο πάνω από το κέντρο του κεφαλιού!

             

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like