Η Eva Mendes σε νέα σέξι φωτογράφιση

Μια φωτογράφηση για το βρετανικό περιοδικό «Marie Claire» έκανε η ηθοποιός Eva Mendes και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

Η μελαχρινή ηθοποιός, πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια, υπέροχη στα 38 της, φωτογραφίζεται ανέμελα και παραδέχεται ότι να δουλεύει με τον τωρινό αγαπημένο της ηθοποιό Ryan Gosling είναι ένα «όνειρο». Το ζευγάρι, που συνεχίζει να είναι μαζί παρά τις φήμες για χωρισμό τους, γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «The Place Beyond The Pines» την περασμένη χρονιά. «Είναι ο ονειρικός συμπρωταγωνιστής. Δεν έχω νιώσει τόσο δημιουργικά ικανοποιημένη σε μια ταινία», δηλώνει η Mendes για τον 31χρονο Gosling.

Στην ίδια συνέντευξη η Mendes αναφέρθηκε στη διόλου κολακευτική εικόνα που είχε για τον εαυτό της ως έφηβη. Στα νιάτα της δεν της άρεσε το σώμα της, ενώ θεωρούσε την ελιά της … ως μεγάλο ελάττωμα. Αναφορικά με τα είδωλά της στο Χόλιγουντ, δήλωσε αθεράπευτη θιασώτης της Julianne Moore και της Αnnette Bening. Μάλιστα παραδέχεται ότι θα σκότωνε να έχει στα 40 της την καριέρα τους!

Πηγή:http://www.newsbeast.gr/

You may also like