Η Florence Pugh πρωταγωνιστεί στο “The Wonder”

Μετά και τους επαίνους που έλαβε για τη συμμετοχή της στη “Μαύρη Χήρα” της Marvel, η Florence Pugh φαίνεται να μη σταματάει εκεί. Αντίθετα, συνεχίζει να επιλέγει και ανα αζητά ρόλους που θα την εδραιώσουν στο στερέωμα του Hollywood. Ένας τέτοιος ρόλος είναι και αυτός του “The Wonder” για το Netflix.

               Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Emma Donoghue (“Το Δωμάτιο”), το “The Wonder” λαμβάνει χώρα στην ιρλανδική εξοχή του 1862. Εκεί,ένα νεαρό κορίτσι, αν και έχει σταματήσει να τρώει εδώ και μήνες, είναι περιέργως ζωντανό κι υγιέστατο. Το περιστατικό έχει προσελκύσει ήδη περίεργους αλλά και πιστούς ώστε να παρατηρήσουν με τα ίδια τους τα μάτια αυτό το “Θαύμα”. Η Florence Pugh θα υποδυθεί μία Αγγλίδα νοσοκόμα. Η Lib Wright καταφτάνει στο χωριό για να διερευνήσει την υπόθεση της εντεκάχρονης Anna O’Donnell (Kila Lord Cassidy).

Μία δυναμική παραγωγή με εντυπωσιακό cast

               Το σενάριο της ταινίας αναλαμβάνουν οι Alice Birch (“Lady Macbeth”, 2016) και Sebastián Lelio (“Una Mujer Fantástica”, 2017). Είναι αυτός που αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία της ταινίας.

               Στο πλευρό της Pugh θα δούμε επίσης τους Toby Jones, Niamh Algar, Ciarán Hinds, Tom Burke, Elaine Cassidy και Dermot Crowley σε μία ιστορία που διερευνά τη σύγκρουση της λογικής με την πίστη, όπως αναφέρει κι ο ίδιος ο Lelio.

               Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης δηλώνει: “Το ‘Θαύμα΄είναι μία αφορμή να οπτικοποιήσω αυτή τη σύγκρουση, καθώς κι αυτές του ατόμου με την κοινωνία αλλά και της υπακοής με την αντίδραση. Παράλληλα, όμως, μου δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσω τη δική μου οπτική για μία ταινία εποχής. Και χαίρομαι που η θαρραλέα και γοητευτική Florence (Pugh) θα υποδυθεί αυτόν το δυναμικό γυναικείο χαρακτήρα”.

               Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής, ενώ ήδη έχει κυκλοφορήσει μία πρώτη εικόνα της Pugh στο γραφικό ιρλανδέζικο σκηνικό. Μένει τώρα να μάθουμε πότε θα δούμε εκείνο το ωραίο notification στο Netflix για την πρεμιέρα!

               Πηγή: Empire

You may also like