Η Gisele για 2η φορά μαμά…

H Gisele Bundchen θεωρείται ίσως το πιο γνωστό μοντέλο στον κόσμο αυτή τη στιγμή και όσο και αν φαίνεται -αν δει κανείς το σώμα της-απίστευτο πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη, η Gisele γέννησε την κόρη της, η οποία ονομάστηκε Vivian Lake. H Gisele έγραψε για την εγκυμοσύνη της στη σελίδα της στο Facebook, και συγκλεκριμένα δήλωσε τα εξής:
Νοιώθουμε τόσο τυχεροί που είχαμε την εμπειρία του θαύματος της γέννησης ακόμα μία φορά και νοιώθουμε ευγνώμονες για την ευκαιρία που έχουμε να γίνουμε γονείς για έναν ακόμα άγγελο. Η Vivian Lake γεννήθηκε στο σπίτι στις 5 Δεκεμβρίου. Είναι υγιής και γεμάτη ζωντάνια. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας και τις καλές ευχές σας. Ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειές σας ευτυχία.’

Η Gisele και ο σύζυγός της, Tom Brady, έχουν αποκτήσει ακόμα έναν γιο μαζί, τον 3χρονο Benjamin Brady, ενώ ο Tom έχει ακόμα ένα παιδί με την πρώην κοπέλα του, την ηθοποιό Bridget Moynahan.

Toν γιό της η Gisele, τον γέννησε επίσης στο σπίτι της και μετά τη γέννηση είχε δηλώσει πως κατά τη διάρκεια της γέννας, δεν πήρε κανένα φάρμακο, ούτε έκανε κάτι για να μην πονάει, γιατί ήθελε να βιώσει το θαύμα της γέννησης, έχοντας όλες τις αισθήσεις της. Μάλιστα η Gisele, είπε πως κατά τον τοκετό έκανε διαλογισμό και δεν ένοιωσε τοην παραμικρό πόνο. Γέννησε μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της, έχοντας στο πλευρό της μόνο τη μητέρα της, το σύζυγό της και μία μαία.

Όλη την ώρα το μυαλό μου ήταν συγκεντρωμένο στη σκέψη πως το μωρό μου έρχεται πιο κοντά στο να βγει στον κόσμο. Δεν ήταν καθόλου του στυλ ‘Ω τι πόνος’. Μετασχημάτισα τα έντονα συναισθήματα σε ελπίδα που θα τον έβλεπα. Ήταν φανταστικό. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου οτι θα αγαπούσα τόσο πολύ με αυτόν τον τρόπο. Ακούς ανθρώπους να μιλάνε για αυτό αλλά δε ξέρεις μέχρι να συμβεί σε σένα. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη.
Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εγκυμοσύνης, η Gisele, εκείνη τη χρονιά, είχε κερδίσει περισσότερα χρήματα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη, παρόλο που έκανε ελάχιστες δουλειές εξαιτίας της κατάστασής της. Αυτό από μόνο του δείχνει πόσο σπουδαία επαγγελματίας είναι και φυσικά πόσο σπουδαίο μοντέλο είναι.


Πέρα όμως από τον επαγγελματισμό της η Gisele έχει κάτι που είναι ακόμα πιο σημαντικό. Τα έχει βρει με τον εαυτό της, χάρη στη yoga και το διαλογισμό που κάνει, ενώ έχει καταφέρει να ζει την κάθε στιγμή.Κι αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει από τον τρόπο ζωής της, καθώς γνωρίζει ότι για πολλές κοπέλες αποτελεί πρότυπο και θέλει να δώσει το καλό παραδειγμα… Άρα από αυτό καταλαβαίνουμε πως κάποια πράγματα είναι καθαρά μέσα στο μυαλό μας, και πως το μυαλό είναι απλά ένας υπολογιστής που ό,τι δεδομένα του βάλεις, αυτά θα επεξεργαστεί…

You may also like