Η Lily Allen λανσάρει το δικό της sex toy

Αν κι η εποχή που ζούμε θεωρείται προχωρημένη και πιο ανοιχτόμυαλη, πολλά ταμπούεξακολουθούν να μας “κυνηγούν”, ιδίως εμάς τις γυναίκες. Κάποια από αυτά αφορούν και το σεξ και πιο συγκεκριμένα την αυτοϊκανοποίηση της γυναίκας. Αυτό το ταμπού αποφασίζει να καταρρίψει η τραγουδοποιός Lily Allen υπό την αιγίδα της εταιρείας Womanizer που ειδικεύεται… στα sex toys.

               Έχοντας η ίδια περάσει από ένα στάδιο όπου δεν ένιωθε άνετα με το σώμα της κι άρα τη σεξουαλική αυτοϊκανοποίηση, η Allen ξεπέρασε τις όποιες αναστολές με τη βοήθεια των προϊόντων της Womanizer. Με αυτά, όχι μόνο κατάφερε να αντιμετωπίσει την όποια έλλειψη αυτοπεποίθησης για το σώμα της, αλλά διεπίστωσε πως η γυναικεία ευχαρίστηση στο σεξ δεν πρέπει να είναι λόγος να στιγματίζεται μία γυναίκα. Έτσι, η Allen τα τελευταία χρόνια ενεργεί ως brand ambassador της Womanizer ενώ επίσης κυκλοφορεί στην αγορά και το δικό της sex toy προωθώντας την καμπάνια #IMastrubate.

Tι είναι το Womanizer Liberty by Lily Allen;

               Προκαλεί μία αίσθηση αναρρόφησης στην κλειτορίδα με τη χρήση παλμών από πεπιεσμένο αέρα με επιλογές ανάμεσα σε έξι επίπεδα έντασης. Σε αντίθεση με τους δονητές, η συσκευή δεν αγγίζει το σημείο κι άρα δεν δημιουργεί άβολα έντονη διέγερση στις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις. Ο δε σχεδιασμός του επιτρέπει τη μεταφορά του ακόμη και σε μία γυναικεία τσάντα!

@womanizer/ shape

               Τι λέει, όμως, η ίδια η Lily Allen για τα sex toys, με αφορμή το δικό της προϊόν;

“Τα sex toys είναι από μόνα τους θέμα ταμπού, συνυφασμένα με τον αυνανισμό και την ικανοποίηση της γυναίκας. Κι αυτό το τελευταίο είναι επίσης taboo, ίσως ακόμη μεγαλύτερο. Ο μόνος τρόπος για να τα καταρρίψει κανείς είναι να μιλά ανοιχτά για αυτά τα ζητήματα χωρίς αίσθημα ενοχής.”

Lily Allen

               Για την Allen “τα sex toys είναι ένα μέσο ώστε η γυναίκα να εξερευνήσει το σώμα της και να ανακαλύψει τι είναι εκείνο που την ικανοποιεί στο σεξ”. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, μία γυναίκα που αυτοϊκανοποιείται μπορεί να έχει ακόμη πιο δυναμική σεξουαλική σχέση με το σύντροφό της.

               Σε μία εποχή όπου οι celebrities καταρρίπτουν για θέματα ταμπού όπως η κυτταρίτιδα ή οι αλλαγές στο σώμα τους μετά τον τοκετό (θέματα που είναι απόλυτα φυσιολογικά, στην πραγματικότητα), η Allen δίνει κίνητρο στις γυναίκες που διστάζουν να αποκαλύψουν πως ενίοτε “διασκεδάζουν” και μόνες. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως… ο οργασμός κάνει καλό! Με λίγα λόγια… ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Μπορείτε να το αποκτήσετε:  Womanizer Liberty by Lily Allen, $99, lovehoney.com

               Πηγή: Shape/ @womanizer

You may also like