Η L’oreal μας καλύπτει, από την Εύη Τσανάκα

img01Είμαστε και εμείς που διανύουμε τα 30+. Και οι λευκές τρίχες έχουν κάνει την εμφάνισή τους δειλά δειλά, για να έρθουν να μας θυμίσουν πως η ωριμότητα και η σοφία φέρνουν μαζί τους και αλλαγές. Άλλες εσωτερικές και άλλες εξωτερικές. Και επειδή δεν μετατρεπόμαστε σε κύκνο σαν άλλες πριγκίπισσες, δεν μπορούμε να το αφήσουμε να μας επηρεάζει ή να μπλοκάρει την βραδινή μας έξοδο.

Και κάπως έτσι μπαίνει στην παρέα μας το Magic Retouch της L’oreal. Τρία δευτερόλεπτα αρκούν για να απαλλαγούμε από τις λευκές ρίζες και να έχουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη φορά που θα λουστούμε. Πράγμα που σημαίνει πως ακόμη και αν δεν πετύχαμε το ακριβές μας χρώμα, δεν πειράζει καθώς ένα λούσιμο αρκεί για να απαλλαγούμε από αυτό. Δεύτερον, γίνεται εύκολα και με ακρίβεια και στεγνώνει αμέσως. Οι οδηγίες χρήσεις είναι τόσο απλές και το αποτέλεσμα τόσο υπέροχο που σας υποσχόμαστε πως θα γίνει το αγαπημένο σας beauty gadget. Σίγουρα έγινε το δικό μας αγαπημένο.
Επισημαίνουμε πως το συγκεκριμένο προϊόν χαρίζει μια προσωρινή κάλυψη των λευκών του τριχωτού της κεφαλής και δεν αντικαθιστά επ’ουδενί το αποτέλεσμα μιας μόνιμης βαφής.

img04_05

Διατίθεται σε πέντε χρώματα, μαύρο, καστανό σκούρο, καστανό, ξανθό σκούρο και ξανθό, και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς.

Η Εύη Τσανάκα είναι αισθητικός, make-up artist και blogger και μπορείτε να μάθετε περισσότερα: εδώ

You may also like