Η Viola Davis θα υποδυθεί τη Michelle Obama σε νέα τηλεοπτική σειρά

Αν κάποιος μας ρωτούσε για τις πιο ταλαντούχες και ικανές ηθοποιούς που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στο Hollywood,το όνομα της Viola Davis θα είναι σίγουρα ανάμεσα σε αυτά που θα μας έρθουν στο μυαλό. Έχοντας κερδίσει ένα βραβείο Όσκαρ, ένα Emmy και δύο Tony, η ηθοποιός είναι μία από τις καλύτερες της γενιάς της και η πρώτη μαύρη ηθοποιός που έχει καταφέρει το Triple Crown of Acting. Το 2012 και το 2017, η ηθοποιός συμπεριλήφθηκε στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Η διάσημη ηθοποιός ήρθε, τώρα, η ώρα να αναλάβει έναν ακόμη μεγάλο ρόλο, τον οποίο και θα προσθέσει στο βιογραφικό της, αυτόν της Michelle Obama. Η σειρά για την οποία μιλάμε θα λέγεται «First Ladies»και μέσα σε τρία επεισόδια θα ακολουθεί τις ζωές των Πρώτων Κυριών Michelle Obama, Eleanor Roosevelt και Betty Ford.

Σύμφωνα με το Variety:

«Το ‘First Ladies’θα στρέψει τον φακό στην Ανατολική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, αντί για τη Δυτική, όπου πολλές από τις αποφάσεις που είχαν αντίκτυπο κι άλλαξαν τον κόσμο μέσα στην ιστορία έχουν κρυφτεί από τη θέα, που είναι φτιαγμένη από τις χαρισματικές, περίπλοκες και δυναμικές Πρώτες Κυρίες της Αμερικής»

Η Davis μαζί με την Julius Tennon θα έχουν και τον ρόλο των executive producers, ενώ η σειρά γίνεται πραγματικότητα από τη Showtime και τη Lionsgate Television.

Μέχρι στιγμής, η ηθοποιόςδεν έχει σχολιάσει τα νέα για την ενσωμάτωσή της στο castτης σειράς, όμως, οι πιστοί της fans ήδη έχουν ενθουσιαστεί με την ιδέα.

You may also like