Θέατρο, ψώνια, αγόρια, και καλή διάθεση για τα Everyday Girls @ MTV

edg3Θέατρο, ψώνια, αγόρια, κορίτσια και διάθεση στα ύψη για τα Everyday Girls που όσο μπαίνει το καλοκαίρι ανεβαίνουν κι άλλο ψυχολογικά και ξεχύνονται στους δρόμους της Αθήνας για να μας συστήσουν τους δικούς τους Everyday ήρωες!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Μυρτώ Κάζη συναντά τον Γιώργο Τζαγκαράκη. Ο Γιώργος στα 32 του είναι ιδιοκτήτης μπουτίκ ρούχων αλλά και daddy cool. Για πρώτη φορά τα κορίτσια, “ανακρίνουν” έναν νέο μπαμπά και εισβάλουν με τον τρόπο τους στην οικογενειακή ζωή ενός ανθρώπου που στα 32 αποφασίζει να μεγαλώσει την οικογένειά του με 2 μέλη αλλά και να ανοίξει μια stylish μπουτίκ με γυναικεία κυρίως ρούχα. Ο Γιώργος μιλά για ρούχα, μωρά, πάνες, γυναίκες, κοριτσίστικη ψυχολογία, shopping therapy και καλοκαιρινή μόδα!

edg2Η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, το ρίχνει στο θέατρο, και επισκέπτεται τη θεατρική ομάδα “‘Ομορο” στο Μπετόν 7. Πρόκειται για μια κεφάτη και πολύ ταλαντούχα ομάδα ηθοποιών, που ανεβάζουν την κωμωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ “Πολύ κακό για το τίποτα”.

Πόσο δύσκολο είναι να δημιουργεί κανείς μέσα στην κρίση και πόσο εύκολο είναι το ελληνικό κοινό; Είναι κουρασμένο και ταλαιπωρημένο από την κρίση, ή βλέπει το θέατρο ως μέσο για να ξεφύγει και να ξεχάσει; Σε μια εποχή αμφισβήτησης των ανθρώπινων σχέσεων τα παιδιά θέλουν να πείσουν ότι ο έρωτας μπορεί να επιβιώσει. Άλλωστε ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι όλο αυτό που ζούμε δεν είναι “πολύ κακό για το τίποτα”;
Ακόμα, τα κορίτσια παρακολουθούν backstage τα γυρίσματα της Beyonce για διαφημιστικό μεγάλης εταιρίας ρούχων. Οι φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη, ο σωματότυπος που τρελαίνει τους άντρες και μια φωτογράφιση που θα συζητηθεί!

MTV EVERYDAY GIRLS
Δευτέρα 20 Μαϊου στις 20:30 & Σάββατο στις 16:30 (επανάληψη)

You may also like