Ιδέες για last Minute Xmas Shopping…

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες προτού ανοίξουμε το σπίτι μας και την καρδιά μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα για τη γιορτή των Χριστουγέννων. Φυσικά η λαχτάρα να κάνουμε ξεχωριστά δώρα μας έχει κατακλύσει όλους, όμως κάποιες φορές τυχαίνει να πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτήν την επιλογή  σχεδόν τελευταία στιγμή! Μην ανησυχείτε, όμως, είμαστε εδώ για εσάς!

               For Her:

               Είτε η παραλήπτρια είναι η σύντροφός σας, είτε η αδερφή είτε η καλύτερή σας φίλη, η Falconeri γνωρίζει καλά πως με ένα από τα πουλόβερ της θα χαρίσετε ένα δώρο που η ζεστασιά του θα συναγωνίζεται μόνο εκείνη της καρδιάς σας όταν το επιλέγετε! Κι αυτό το πανέμορφο πουλόβερ από μαλλί Merinos και με το υπέροχο κέντημα που το διακοσμεί καταφέρνει ακριβώς αυτό!

            

               Κι αν έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στο να ανακαλύπτει νέα προϊόντα ομορφιάς, στο κοντινότερο κατάστημα Sephora μπορείτε να βρείτε το Idôle Discovery set της Lancôme. Αν κι ανήκει στην καλοκαιρινή σειρά, το σετ που αποτελείται από το άρωμα Idôle, τη μάσκαρα Lash Idôle αλλά και την ενυδατική κρέμα Hydra Zen Cream-Gel Moisturizer θα της δώσει ένα μικρό “boost”στην ήδη υπάρχουσα λάμψη ομορφιάς της κάθε γυναίκας!

              

               For Him:

               Θα παραδεχθώ πως προσωπικά έχω μία αδυναμία στο να κάνω δώρο ένα όμορφο ρούχο στο σύντροφό μου. Αν κι εσείς με νιώθετε, τότε θα χαρείτε με το γεγονός πως στην Falconeri μπορούμε να βρούμε εξαιρετικά κομμάτια και για τους άντρες της καρδιάς μας, όπως αυτό το πουλόβερ από Ultrasoft Cashmere, που είναι και το trademark υλικό του brand!

              

               Και βέβαια λατρεύω τα ανδρικά αρώματα με… χαρακτήρα, όπως το Boss Bottled του Hugo Boss! Πρόκειται για ένα παιχνιδιάρικο και συνάμα αρρενωπό άρωμα με έντονες νότες σανδαλόξυλου κέδρου, γερανιού και καρυκευμένου γαρύφαλλου. Και μάλιστα μπορούμε να το χαρίσουμε ως giftbox χάρη στα Sephora, καθώς το κουτί περιέχει δύο μπουκαλάκια περιεκτικότητας 30 αλλά κι 100ml!

              

              For the Booklovers:

               Αν ο παραλήπτης του δώρου ανήκει στην κατηγορία “δεν έχω τι να διαβάσω”(ανεξάρτητα αν έχει ακόμη στα ράφια του άλλους δύο τίτλους που ακόμη δεν έπιασε στα χέρια) τότε μία ενδιαφέρουσα πρόταση φαίνεται να είναι το “Ένας Ξένος Στο Σπίτι” της Shari Lapena που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

               “Η Κάρεν και ο Τοµ είναι νιόπαντροι και ζουν σε ένα όµορφο σπίτι στα βόρεια της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Μια µέρα ο Τοµ επιστρέφει σπίτι και διαπιστώνει ότι η Κάρεν έχει εξαφανιστεί. Κάποιος του χτυπάει την πόρτα. Ένας αστυνοµικός έχει έρθει για να τον συνοδέψει στο νοσοκοµείο όπου βρίσκεται η γυναίκα του. Τράκαρε καθώς οδηγούσε µε υπερβολική ταχύτητα σε µιακακόφηµη συνοικία της πόλης.

Η Κάρεν είναι αδύνατο να θυµηθεί τι έκανε και πού βρισκόταν όταν συνέβη το ατύχηµα. Όταν επιστρέφει στο σπίτι, συνειδητοποιεί ότι κάτι έχει αλλάξει θέση. Κάποιος έχει µπει κρυφά. Και η αστυνοµία δεν παύει να της θέτει ερωτήµατα…

Σ’ αυτό το σπίτι όλοι έχουν ένα σκοτεινό μυστικό. Κάποιος όμως μπορεί να φτάσει έως τον φόνο για να το κρατήσει κρυφό;…”

               Προβλέπεται να το “καταβροχθίσει” την ίδια στιγμή!

               For the children:

               Καθώς το franchise του Potter γιορτάζει είκοσι χρόνια από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στις σκοτεινές αίθουσες… Ευκαιρία να το γιορτάσουμε με τα παιδάκια μας που μεγάλωσαν (κι εξακολουθούν να μεγαλώνουν) με τις περιπέτειές τους. Και το set Hogsmead Village της LEGO είναι η ιδανική αφορμή για παιχνίδι δημιουργικό και βεβαίως… μαγικό!

             

               Όσο για τα πιο μεγάλα παιδιά, το “Μαγικό Αρωματοπωλείο” της Anne Ruhe που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο είναι μία νέα σειρά βιβλίων που έχει κατακτήσει το νεαρό αναγνωστικό κοινό!

               “Μέσα στην παλιά βίλα υπάρχει μια παράξενη μυρωδιά, μυρίζει σαν χίλια πράγματα ταυτόχρονα. Αυτό είναι το πρώτο που παρατηρεί η Λούτσι όταν φτάνει στο νέο της σπίτι. Αλλά οι μυρωδιές δεν οδηγούν πουθενά και το κλειδί που βρίσκει η Λούτσι κάτω από τις ξύλινες σανίδες δεν ταιριάζει σε καμία κλειδαριά. Άραγε υπάρχει κάποιο κρυφό δωμάτιο στη βίλα;

Μαζί με τον μικρό της αδερφό, Μπένο, και το γειτονόπουλο, Ματς, η Λούτσι αρχίζει την εξερεύνηση. Όταν καταφέρνουν να μπουν στο μυστικό κομμάτι της βίλας, τα παιδιά δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Στο δωμάτιο υπάρχουν ράφια που φτάνουν ως το ταβάνι, φορτωμένα με αμέτρητα μπουκαλάκια αρώματος, το ένα δίπλα στο άλλο, με μαγικό περιεχόμεν. Κάποια λαμπυρίζουν, κάποια άλλα βγάζουν φυσαλίδες.

Τα μπουκαλάκια όμως δεν κρύβουν μόνο ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και κινδύνους κάθε λογής. Ειδικά ένα συγκεκριμένο μπουκαλάκι θα ήταν καλύτερο να έμενε για πάντα κλειστό…”

A Magic Cabinet… για όλους

               Σε κανέναν καλεσμένο δεν αρέσει να πηγαίνει στον οικοδεσπότη του με άδεια χέρια. Γι’ αυτό και καλωσορίζουμε το θεματικό καλάθι που δημιούργησε η πλατφόρμα A Magic Cabinet σε συνεργασία με τον food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδη / Cool Artisan. Πρόκειται για ένα σπέσιαλ curated καλάθι γεμάτο εκλεκτά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μία αλμυρή συνταγή (Χυλοπίτες με μαύρο σκόρδο κι αυγό)… Αλλά και μία γλυκιά συνταγή (Vegan Brownies με κρέμα φιστικιού). Και οι δύο πρωτότυπες συνταγές του Γαβριήλ!

               Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάτε πως τα καλύτερα δώρα είναι αυτά που γίνονται με αγάπη! Καλό Xmas Shopping και Καλές Γιορτές με Υγεία και πολλή πολλή Αγάπη!

               Cheers!

You may also like