Κάνουμε το #stayhome ανοιξιάτικα cozy…

Ο Απρίλης έφτασε και η άνοιξη είναι επίσημα εδώ. Βέβαια ακόμη είμαστε αντιμέτωποι με περιστάσεις που απαιτούν την προσοχή μας. Όμως αυτό δε σημαίνει πως δε μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε αλλά και να το απολαύσουμε! Αυτήν την εβδομάδα ο cozy  χαρακτήρας του #stayhome αποκτά ανοιξιάτικη διάθεση!

               Η νέα συλλογή της Calzedonia είναι εδώ και μπορούμε να αποκτήσουμε κομμάτια που θα ανανεώσουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας με μερικά μόνο *κλικ*! Ξεχωρίζουμε, λοιπόν, τα κολάν της συλλογής με τα πανέμορφα patterns, όπως αυτό με τα παιχνιδιάρικα λαχούρια. Mάλιστα είναι τέτοιο το κόψιμο του κολάν που δεν το κάνει να ξεχωρίζει από ένα σικ παντελόνι! Added bonus η push-up τεχνολογία του που σμιλεύει το σώμα!

               Το κολάν μπορεί να γίνει πανεύκολα ένα ρούχο μπαλαντέρ για κάθε περίσταση, αρκεί να συνδυαστεί με τα κατάλληλα items. Κι αυτή η μπλούζα από βαμβάκι και μετάξι από την ανοιξιάτικη συλλογή της Falconeri μπορεί να κάνει την εμφάνισή μας ακόμη πιο ιδιαίτερη!

              

               Λατρεύω την άνοιξη γιατί πολύ απλά έχω την ευκαιρία… να λιώσω τα sneakersμου! Κι αυτά τα St. Oliverπου βρίσκουμε στη νέα συλλογή του Tsakiris Mallas μας προσκαλούν να τα δοκιμάσουμε και να διαπιστώσουμε πως όταν λήξει το lockdownθα μπορούν να σταθούν επάξια σε κάθε μας εμφάνιση!

               Ετοιμάζεστε για επαγγελματικό Zoom call και θέλετε ένα μικρό αξεσουάρ για να μη φαίνεται πρόχειρο το look σας στην κάμερα; No problem! Το TreasureBoxbyAnnita είναι πάλι κοντά μας και αυτή την εβδομάδα μας συστήνει τη συλλογή Candies, που αποτελείται από χαριτωμένα αυγουλάκια σε παστέλ αποχρώσεις για να μεταδώσουμε το μήνυμα πως η άνοιξη είναι εδώ!

               It’s spa time!

               Ποιος είπε πως στο σπίτι δε μπορούμε να απολαύσουμε ένα mini spa session; Piece of cake! Ξεκινάμε από το ντους μας με ένα πρώτο boost ενυδάτωσης χάρη στο shower gel του Korres με δροσερό άρωμα γιαουρτιού. Οι πρωτεΐνες σιταριού και το εκχύλισμα Αλθαίας διατηρεί τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας…

               … ώστε μετά να αναλάβει δράση το body butter του brand! Όσο γευστικό είναι ένα σνακ με γιαούρτι και μούρα στα πλαίσια μίας υγιεινής διατροφής, άλλο τόσο θρεπτικό είναι το συγκεκριμένο βούτυρο για την επιδερμίδα μας. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, η σύνθεσή του προσφέρει αντιγηραντική δράση ενώ ταυτόχρονα “κλειδώνει” την υγρασία της επιδερμίδας χαρίζοντάς της ένα φρουτώδες άρωμα!

               Η τελική πινελιά “καταλήγει” στο πρόσωπό μας με το λάδι προσώπου της εταιρείας με άγριο τριαντάφυλλο. Το βραβευμένο προϊόν ενισχύει την επιδερμίδα με βιταμίνη C, Ω-λιπαρά οξέα κι αντιοξειδωτικά ανακουφίζοντας και θρέφοντας την επιδερμίδας σε βάθος ώστε να αποκτά άμεσα σφριγηλή και λαμπερή όψη!

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, #stayhealthy, #staysafe, #satypositive !

               Featured image: unsplash.com/@priscilladupreez

You may also like