Και η Madonna άρχισε να πουλάει,από τη Λίνα Γριβογιάννη

Αν σας βρίσκονται μερικά εκατομμύρια και θέλετε να αγοράσετε ένα σπιτάκι κάπου στο Beverly Hills, έχω να σας προτείνω μεγάλη ευκαιρία. Η Madonna έχει μία βίλα προς πώληση. Το συγκεκριμένο σπίτι ήταν παλαιοτέρα καταφύγιο και για άλλους σταρ, όπως της Diane Keaton και της Betty Grable, όταν ήταν ζευγάρι με τον Harry James.

Το σπίτι είναι γνωστό και ως Beverly Hills Palace, χτίστηκε το 1926, από τον διάσημο αρχιτέκτονα Wallace Neff. Το οικόπεδο, μέσα στο οποίο βρίσκεται, είναι περίπου 600 στρέμματα, το σπίτι έχει επτά κρεβατοκάμαρες και οκτώ μπάνια για να μην υπάρχει συνωστισμός και για να έχετε χώρο να φιλοξενήσετε δυο- τρεις ανθρώπους. Βέβαια αν οι καλεσμένοι σας δεν θέλετε να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη με εσάς, υπάρχουν και δύο σπίτια- ξενώνες για μεγαλύτερη διευκόλυνση όλων.

Οι κήποι χωρίζονται σε 3 επίπεδα και κατηγορίες… οι επίσημοι κήποι, ο κήπος των ρόδων, αυλές και ο κήπος με το εξωτερικό τζάκι και την υπαίθρια τραπεζαρία.

 

Το εσωτερικό του σπιτιού διαθέτει ακόμα μια τεραστία πολυτελή τραπεζαρία που ανοίγει κατευθείαν τις πόρτες της στη μεγάλη κουζίνα, γραφείο ειδικά διαμορφωμένο μέσα στο σπίτι, άλλα και μία μεγάλη κρεβατοκάμαρα με το δικό της καθιστικό. Φυσικά όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες υπάρχει και εξωτερική πισίνα . Όλα αυτά κοστολογούνται περίπου στα 15.68 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή ψιλοπράγματα, για τους κοινούς θνητούς. Σωστά;


Αν το δείτε λογικά, πρόκειται για επένδυση, η γη δεν χάνει την αξία της. Αν το δείτε ακόμα πιο λογικά, πόσα λεφτά ( Θεέ μου!) και πόση πολυτέλεια για ένα σπίτι μπορεί να διαθέσει κάποιος, αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης;

Τέλος αν το δείτε “κουτσομπολίστικα” τι τα θέλει η Madonna τα λεφτά, τίποτα δεν τις άφησαν (λέμε!) οι πιτσιρικάδες που μπλέκει; Όπως και αν το δείτε, τα συμπεράσματα και τα λεφτά  δικά σας. Εμείς σας μεταφέρουμε την είδηση…(κι αν το αγοράσετε, θυμηθείτε μας να μας καλέσετε για καφέ!)

Πηγή: http://luxedb.com

You may also like