Καλοκαιρινές μέρες με χαμόγελο και στυλ

Αγαπάμε το καλοκαίρι, όμως η αλήθεια είναι πως οι θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών πολλούς μας έχουν βγάλει knockout! Πόσο μάλλον αν είστε ανάμεσα στις φίλες που έχουν γυρίσει από τις καλοκαιρινές τους διακοπές (και θα θέλατε λίγο ακόμη…!)…Ή σε αυτές που μετράνε αντίστροφα. Όποια κι αν είναι η περίπτωσή σας, μην ξεχνάτε πως την καλή μέρα την φτιάχνουμε εμείς. Κι αυτό μεταφράζεται στο να φορέσουμε την καλοκαιρινή μας διάθεση!

               Τι καλύτερο από ένα αέρινο φόρεμα να μας κάνει να αισθανθούμε λες και περπατάμε σε ένα νησιώτικο σοκάκι ακόμη κι αν κυκλοφορούμε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης; Η καλοκαιρινή συλλογή του Zara μας προσφέρει ακριβώς αυτήν την αίσθηση. Εμείς ξεχωρίσαμε αυτό το εκρού φόρεμα με το ίσιο ντεκολτέ και το εντυπωσιακό δέσιμο στην πλάτη.

               Λατρεύω τις εσπαντρίγιες κι ακόμη περισσότερο τις ψηλές εσπαντρίγιες που μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμη και το πιο απλό look. Και η Envie Shoes μας κακομαθαίνει με την πλούσια συλλογή της σε σχέδια και χρώματα . Φυσικά, εμείς μένουμε πιστές στο θαλασσινό μπλε για να ταιριάζει και με το mood μας!

               Μην περιορίζεις τη χρήση της ψάθας μόνο στην παραλία για την πετσέτα σου! Με τις τσάντες του The Holy Bag η ψάθα γίνεται υλικό statementκαι μεταμορφώνεται σε μία στυλάτη επιλογή για τα προσωπικά μας είδη με την Amorgos!

               Φορέστε το λαμπερό ελληνικό μπλε!

               Ακόμη καλύτερο είναι όταν και τα κοσμήματά μαςμας κάνουν λες και καθόμαστε εκεί που σκάει το κύμα! Με τις δημιουργίες του Treasure Box by Annita και κάνοντας layering effect με τα κολιέ Salty Kiss, Vythos και Cyclades και τα σκουλαρικάκια Kyma θα νιώθουμε λες και το Αιγαίο μας καλεί…!

Τα λαστιχάκια δε μας βοηθούν μόνο να δροσίσουμε τον αυχένα μας μαζεύοντας τα μαλλιά μας κι εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως τα λαστιχάκια έχουν κι άλλο στόχο εκτός από την πρακτικότητα. Αυτό βέβαια ισχύει όταν μιλάμε για τα αγαπημένα σετ από το Exeis EnaLastixaki που, εκτός από αλλαγές στο hairstyle, μας προσφέρουν και ευκαιρίες να τα φορέσουμε σαν αξεσουάρ και πέρα από τα μαλλιά μας. Άλλωστε, ποια από εμάς δεν είχε έστω μία φορά περασμένο στον καρπό ένα λαστιχακι ετοιμοπόλεμο; Ε, τώρα τα φοράμε και σας βραχιολάκια!

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, να προσέχετε τον εαυτό σας, να πίνετε πολύ νερό και να φροντίζετε να απολαμβάνετε τις μέρες με ασφάλεια!

Μην ξεχνάτε το motto μας: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive (and #keepwearingyoursmile, might I add!)!

Featured image: unsplash.com/@photosbychalo

You may also like