Κανελόνια με φέτα και τυρί κρέμα

ΥΛΙΚΑ:
16 κανελόνια
200 γρ. φέτα
150 γρ. ανθότυρο
350 γρ. τυρί κρέμα
1 αυγό χτυπημένο
5 κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
ρίγανη
πιπέρι
300 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. τριμμένο έμενταλ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Μέσα σε μεγάλο μπολ θρυμματίζουμε με ένα πηρούνι την φέτα και το ανθότυρο και ανακατεύουμε καλά με το τυρί κρέμα. Ρίχνουμε και το χτυπημένο αυγό, το λάδι και την ρίγανη και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε και το πιπέρι και την τριμμένη φρυγανιά και ανακατεύουμε και πάλι, και πολύ!!!

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.

Αφήνουμε την γέμιση 10 λεπτά για να μουλιάει η φρυγανιά και ανακατεύουμε και πάλι.

Εν τω μεταξύ, αραιώνουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ με νερό.

Γεμίζουμε τα κανελόνια με την γέμιση. Τα στρώνουμε πλάι-πλάι σε πυρέξ. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος (αν είναι δυνατόν να σκεπαστούν όλα τα κανελόνια με το υγρό). Πασπαλίζουμε με το έμενταλ.

Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στον φούρνο για μισή ώρα. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά.

Πηγή: http://www.cooktherapy.gr

You may also like