Κι όμως υπάρχει τρόπος να επικοινωνούμε οικονομικά….

Αρκούν δύο κλικ στο www.hapitel.gr για να βρειτε τα φθηνότερα πακέτα προγραμμάτων για κινητά, σταθερά, internet και συνδρομητική τηλεόραση και οποιονδήποτε συνδυασμό τους από οποιαδήποτε εταιρεία!

Όλα αυτά χωρίς καμία χρέωση!

Η hapitel είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας δύο νέων ανθρώπων που πριν από μερικά χρόνια θέλησαν μέσω του internet να βρουν κάπου συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες προγραμμάτων, για να μπορούν να επιλέξουν μόνοι τους τι τους συμφέρει για κινητό, σταθερό, internet ή συνδρομητική τηλεόραση, χωρίς να πρέπει να περιπλανηθούν από εταιρεία σε εταιρεία ή να παρασυρθούν από τον εκάστοτε πωλητή σχετικά με το τι θα επιλέξουν. Παρατήρησαν λοιπόν ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει ενώ, ταυτόχρονα, ο όγκος των προγραμμάτων και των εταιρειών του χώρου τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα μεγάλωνε ραγδαία και άλλαζε συνεχώς…

Θέλοντας να διευκολύνουν τον κόσμο να επιλέγει με γνώμονα τι τον συμφέρει και να σταματήσει να πληρώνει τις υπέρογκες χρεώσεις για προγράμματα που δε χρησιμοποιεί ποτέ, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την ηλεκτρονική πύλη hapitel.

Η hapitel είναι τελείως ανεξάρτητη και δεν έχει οποιαδήποτε σχέση ιδιοκτησίας με καμία εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Απευθύνεται σε εσάς είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας. Είναι ένα πρωτότυπο και πολύ απλό εργαλείο, ένας οδηγός 2 βημάτων που συγκρίνει τα πακέτα όλων των εταιρειών με βάση τις ανάγκες σας και στο τέλος σας παρουσιάζει ποια προγράμματα η συνδυασμούς προγραμμάτων σας συμφέρει να επιλέξετε. Και όλα αυτά, απευθείας από τον υπολογιστή σας!

Κάντε κλικ τώρα στο www.hapitel.gr για να έχετε το φθηνότερο πακέτο κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης.

You may also like