Κρατήστε θέση στη Θεσσαλονίκη! Μάιος, Vol. 2

Μαμάδες και μπαμπάδες του The K-Magazine αγαπημένοι! Ανωτέρα βία με κράτησε μακριά σας αυτό το διάστημα, αλλά να’ μαι πάλι κοντά σας!
Τα σχολεία σιγά σιγά κλείνουν και τα παιδάκια σας θα χρειαστούν να διοχετεύσουν τη δημιουργικότητα και την ενέργειά τους. Η Θεσσαλονίκη κρύβει εκπλήξεις αυτό το καλοκαίρι κι οι Πυγολαμπίδες στο Κλουβί μας βοηθούν να τις ανακαλύψουμε!

01 ΠαραμυθούποληΓια το καλοκαίρι η Παραμυθούπολη (Καβάφη 12, Ευκαρπία) διοργανώνει για δεύτερη χρονιά πρωινό πρόγραμμα απασχόλησης για παιδάκια ηλικίας από πέντε έως έντεκα ετών από τις 16 Ιουνίου έως τις 18 Ιουλίου. Καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με μουσική, ζωγραφική, σκάκι, θεατρικό παιχνίδι κι άλλες ακόμη δραστηριότητες, καθώς κάθε βδομάδα θα υπάρχει εναλλαγή στις θεματικές ενότητες. Το κόστος για τη συμμετοχή κάθε παιδιού φτάνει στα 60€/βδόμαδα, ενώ για τα αδερφάκια η τιμή είναι στα 50€. Εσείς δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στο 2310-690314 και να δηλώσετε συμμετοχή για τις μέρες που ενδιαφέρεστε!

02 Μαγικό ΑερόστατοΠρόγραμμα θερινής απασχόλησης ξεκινά και στο Μαγικό Αερόστατο (Μόργκενταου 5) για παιδάκια ηλικίας 5,5 έως έντεκα ετών από τις 16 Ιουνίου έως τις 25 Ιουλίου, με δραστηριότητες με παιχνίδι, γιόγκα, μουσική, εικαστικά και θέατρο. Οι δραστηριότητες ξεκινούν στις 9 το πρωί κι ολοκληρώνονται στις 3 το μεσημέρι, με το κόστος συμμετοχής να έχει ως εξής:

60€/βδομάδα
330€ για τις έξι εβδομάδες (η τιμή ισχύει σε περίπτωση προπληρωμής)
12€/ημέρα

Κι επειδή ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος… γρήγορα τηλέφωνο στο 2313-025119 ή στο 6937-104946!

Εσείς επιλέγετε! Εγώ απλά θα ευχηθώ να περάσουν υπέροχα

You may also like