Κρύος καιρός; So what?

Χαμογελάμε και ντυνόμαστε ζεστά και με στυλ!

Ο Οκτώβρης πλησιάζει στο τέλος του και σταδιακά μπαίνουμε αισθητά στο χειμώνα. Για πολλούς αύριο είναι αργία (την αγάπη μου σε όσους θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αύριο!)… Επομένως είναι και λίγο πιο εύκολα τα σχέδια για μία βόλτα για φαγητό, καφέ ή ποτό μετά τη δουλειά. Ας μπούμε, λοιπόν, σε ανάλογο mood κι ας πάμε στη ντουλάπα μας, κορίτσια!

               Η νέα συλλογή των Stradivarius έχει ως σύνθημα το hashtag #LOVEALLYOURVARIUS, στοχεύοντας να έρθει ακόμη πιο κοντά στη γυναίκα που έχει… παραπάνω από ένα στυλ, πολύ απλά επειδή είναι ιδιαίτερη! Μπορεί να είναι sexy και δραστήρια και “στο καπάκι” να είναι κλασσική και συνάμα αντισυμβατική. Εμείς στηρίζουμε αυτό το κίνημα κι επιλέγουμε ένα skinny denim παντελόνι σε καφέ απόχρωση ξεφεύγοντας από το κλασσικό blue και το συνδυάζουμε με ένα λαδί pleated πουκάμισο κι ένα πλεκτό γιλέκο.

          

               Ο Tsakiris Mallas υποδέχεται τη χειμερινή συλλογή των EXE στα καταστήματά του. Μία collection με μία γκάμα που περιέχει κομμάτια που θα μπορούσαν να ταιριάξουν άψογα με το κίνημα #LOVEALLYOURVARIUS. Αυτές οι biker μπότες μπορούν να γίνουν εξαιρετική πινελιά για ένα street chic look που θα μας καλύψει για όλη τη μέρα, όπως κι αν αποφασίσουμε να την περάσουμε!

           Λατρεύω τις τσάντες “πουγκιά”. Είναι κομμάτια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για μία πολυάσχολη μέρα στο γραφείο είτε για τη βόλτα μας μετά τη δουλειά. Και δε σας κρύβω πως αυτήν την Ted Baker την αγάπησα!

             

               Όταν πρόκειται για αξεσουάρ, όσο εύκολα μπορούμε να “παίξουμε” με το layering… Αλλο τόσο μπορούμε να υποστηρίξουμε το “les is more”. Κι όταν πρόκειται για αυτές τις ομορφιές από το EnLitho, όπως αυτά τα stud σκουλαρίκια – κρίκοι κι αυτά τα υπέροχα δαχτυλίδια… Ε, τότε νομίζω πως φτάνουν για να κάνουν ακόμη πιο λαμπερή την εμφάνισή μας!

             

Baby it’s cold outside…

               Επειδή, όμως, οι θερμοκρασίες δεν αστειεύονται, καλό είναι να προσέχουμε. Αυτό το anorak από τα Stradivarius σε απαλή κρεμ απόχρωση νομίζω πως θα μας προφυλάξει από τη βροχή και τον κρύο αέρα!

             

               Γυρίζοντας σπίτι, το να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας για να χαλαρώσει πρέπει να γίνεται (ας πούμε) μία ιεροτελεστία. Τα Little Secrets Natural Cosmetics μας βοηθούν αν την αναβαθμίσουμε! Πώς; Μα με τα υπέροχα skin κεριά της! Και στη συγκεκριμένη περίπτωση θα αποδειχθεί θαυματουργό το Less Stress Skin Wellbeing με αιθέρια έλαια λεβάντας, φασκόμηλου και κέδρου για μία αίσθηση ηρεμίας κι ευεξίας. Τι πρέπει να κάνουμε; Ενώ λιώνει το κερί, απλώνουμε λίγες σταγόνες στα “σημεία σφυγμού”, δηλαδή στα πιο θερμά σημεία του σώματος. Αυτά είναι στο εσωτερικό των αγκώνων, πίσω από τα γόνατα, στους αστραγάλους και πίσω από τα αυτιά και κάνουμε απαλό μασάζ. Μην ανησυχείτε, η θερμοκρασία του κεριού φτάνει μόλις στους 39°C, καθιστώντας το απόλυτα ασφαλές! Μία αίσθηση spa σε μόλις λίγες σταγόνες. Who can say “no” to this?

              

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας μην ξεχνάτε: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive!

               Cheers!

Featured image: unsplash.com/@aloragriffiths

You may also like