Λίγα λουλούδια, λίγη θάλασσα και αγόρια για τα Everyday Girls @MTV

EDG_3Τα κορίτσια του MTV δεν σταματούν να αναζητούν τους ήρωες της πόλης και αυτή τη Δευτέρα μας συστήνουν δύο αγόρια που ο καθένας στον τομέα του διαπρέπει και έχει ένα μεγάλο female crowd να τον ακολουθεί.
Η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη συναντά τον Αλέξη από τους Flowerboys στον Βοτανικό κήπο, μαζί μιλούν για κηπουρική, λουλούδια, ανθισμένα μπαλκόνια και μας εξηγούν ποιο φυτό πρέπει να έχουμε στο σπίτι μας ώστε να τραβάει την ακτινοβολία του κινητού μας!

 

EDG_2Η Μυρτώ Κάζη πάλι, στο κολυμβητήριο του Ζωγράφου κάνει βουτιές με τον Γιώργο Αρνιακό, πρωταθλητή κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης και η συζήτηση όπως είναι λογικό πάει στο άγχος του πρωταθλητισμού, τις θυσίες, τις ατελείωτες προπονήσεις αλλά και στον μπαμπά του Γιώργου, τον κ. Αρνιακό, μετεωρολόγο του ΑΝΤ1, που μπορεί να προβλέπει ψύχραιμα καταιγίδες και χιονοπτώσεις, αγχώνεται όμως όταν βλέπει τον γιο του να αγωνίζεται σε θάλασσες, λίμνες και ποτάμια!
Ακόμα, τα κορίτσια μας συστήνουν τον Σίμο Σιλαϊδη τον Έλληνα designer που διαπρέπει στο εξωτερικό. Με τα graffiti του αλλάζει τις όψεις των άχρωμων κτηρίων και με το Skyfall, το πιο πρόσφατο project του έχει προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση!

MTV EVERYDAY GIRLS
Δευτέρα 15 Απριλίου στις 20:30 & Σάββατο στις 16:30 (επανάληψη)

You may also like