Λαμπερή πρεμιέρα για το«What to expect when you’re expecting»

[vsw id=”golwpEwgEWI” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

 


Η διάσημη ηθοποιός Cameron Diaz, η Brooklyn Decker και η Elizabeth Banks, έδωσαν το  λαμπερό παρών στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας “What to expect when you’re expecting”, που έγινε την Τρίτη 8 Μαΐου στη Νέα Υόρκη.

Η ταινία, βασίζεται στο ομότιτλο εγχειρίδιο για εγκύους, και επικεντρώνεται σε πέντε ζευγάρια που βιώνουν τις χαρές αλλά και τα προβλήματα της εγκυμοσύνης και της απόκτησης μωρού, για να καταλήξουν στο συμπέρασμα πως η ζωή δεν σου δίνει πάντα αυτό που περιμένεις και σχεδιάζεις.


Οι τρεις ηθοποιοί, λαμπερές όπως πάντα, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας, με χαμόγελο. Η Diaz επέλεξε για την εμφάνιση της την κλασική επιλογή μαύρου παντελονιού με άσπρο πουκάμισο, ενώ η Brooklyn Decker εντυπωσίασε με το απλό και λιτό λευκό φόρεμα της.

Η Elizabeth Banks από την πλευρά της περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα λευκό φόρεμα κεντημένο με πούλιες, με μαύρες διαφάνειες στο πλάι, και πολύχρωμα λουλούδια.

Στην πρεμιέρα της ταινίας έδωσαν το παρών και οι γνωστοί ηθοποιοί Chace Crawford και Chris Rock, που επίσης συμμετέχουν στην ταινία.

Πηγή: ant1online.gr

You may also like