Λιακάδα, καφές και βόλτα; Let’s do it with style!

Υποδεχόμαστε τον Ιούνιο με το καλοκαίρι να πλησιάζει όλο και περισσότερο. Αυτό σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για να χαρούμε τις ηλιόλουστες μέρες που πλέον θα μας συνοδεύουν… Βεβαίως πάντα με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Τώρα, όμως, που μπορούμε να βγαίνουμε περισσότερο, ας το κάνουμε ανανεώνοντας διάθεση και στυλ!             

               Λατρεύω τα καλοκαιρινά φορέματα! Αέρινα, πρακτικά και τόσο κομψά, είναι κομμάτια που μπορούμε να φορέσουμε για κάθε στιγμή της ημέρας… Από το γραφειο μέχρι την απογευματινή μας βόλτα για ένα δροσερό ποτό. Στη νέα συλλογή Massimo Dutti έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε ιδέες για να “φρεσκάρουμε” τη γκαρνταρόμπα μας, όπως με αυτό το πανέμορφο λινό φόρεμα με τροπικό pattern!

               Ήρθε ο καιρός να πούμε “εις το επανιδείν” στα αγαπημένα μας μποτάκια και τις μπότες και να υποδεχθούμε τα σανδάλια και τα ανοιχτά παπούτσια. Τα Sandalia Cyclades επανέρχονται αυτή τη σεζόν με τα πανέμορφα χειροποίητα σικ σανδάλια του και μαζί τους υποδεχόμαστε το φετινό καλοκαίρι!         

               Let’s add some sunshine

Προσθέτοντας στην εμφάνισή μας λαμπερό χρυσό και το γαλάζιο της θάλασσας με τη βοήθεια του Treasure Box by Annita! Διακριτικά σκουλαρικάκια συνοδεία ενός earcuff κι εντυπωσιακά βραχιόλια θα εντείνουν την καλοκαιρινή διάθεσή του lookμας!

               Ποιος είπε πως η ψάθα είναι μόνο για τη θάλασσα; Στο The Holy Bag βρίσκουμε αυτήν το υπέροχο τσαντάκι ώμουν με τη λεπτομέρεια ψάθας κι αποδεικνύει πως το καλοκαίρι φοριέται παντού… ακόμη και στην πόλη!

               Τώρα, βέβαια, που ο ήλιος θα μας συνοδεύει περισσότερη ώρα, δεν ξεχνάμε να προστατεύουμε τα μάτια μας. Και στo Massimo Dutti θα βρούμε πανέμορφα γυαλιά ηλίου, όπως αυτό το ζευγάρι με το διάφανο σκελετό που θα ταιριάζουν με κάθε μας εμφάνιση!

               Τέλος, δεν ξεχνάμε να προστατεύσουμε το πιο ευάλωτο σημείο του σώματός μας αυτήν την περίοδο: την επιδερμίδα μας. Αντιμετωπίζουμε την πρόωρη γήρανσή της που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία με το αντηλιακό προσώπου του αγαπημένου μας Messinian Spa. Η σύνθεσή του του επιτρέπει να απορροφηθεί άμεσα από την επιδερμίδα ενυδατώνοντάς της σε βάθος και χωρίς να προκαλεί λιπαρότητα. Δίνει μάλιστα ένα ματ φινίρισμα μετά την εφαρμογή του. Το ελαιόλαδο που περιέχει η κρέμα λειτουργεί ως ένα φυσικό αντιγηραντικό εντείνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ οι πολυσακχαρίτες την προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία μειώνοντας το κοκκίνισμα.

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, #staysafe, #stayhealthy, #staypositive !

Featured image: unsplash.com/@belart84

You may also like