«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τη Δέσποινα Βανδή

Η αγαπημένη εκπομπή που μας κράτησε παρέα όλο το διάστημα της καραντίνας  ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν. Αυτό το Σάββατο θα έχουμε την ευκαιρία σε μία ξεχωριστή εκπομπή να απολαύσουμε τη Δέσποινα Βανδή. Μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού μας προσκαλεί στην καλύτερη τηλεοπτική συναυλία του καλοκαιριού.

Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό στη Λίμνη Βουλιαγμένης, κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει. Αυτά που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Μαζί της ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Μέμος Μπεγνής.  Special guest ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης Μανώλης Κονταρός.

Η Δέσποινα Βανδή δίνει ρυθμό σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ με τις αμέτρητες επιτυχίες της. Ποιά θα ακούσουμε; Από την «Αυλή του Παραδείσου» και το «Υπάρχει Ζωή»… Μέχρι το «Νυχτολούλουδο», το «Έλα» και το «Στα ‘Δωσα Όλα» . Φυσικά και τις πιο πρόσφατες «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» και «Πέτρα» με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους και του Νίκου Μωραΐτη.

To Σάββατο 5 Ιουνίου, η Δέσποινα Βανδή έρχεται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» και καλωσορίζει το καλοκαίρι με μία ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία αποκλειστικά για εμάς.

You may also like