Μη… βιάζεστε να επιστρέψετε στο Hawkins!

Αν είστε κι εσείς fans μίας από τις πιο ιδιαίτερες sci-fi παραγωγές του Netflix κι αν είστε ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση της τρίτης και (πιθανώς) μίας τέταρτης σαιζόν, μάλλον θα σας στεναχωρήσω λίγο…

Με τη δεύτερη σαιζόν να έχει κάνει πρεμιέρα τον περασμένο Οκτώβρη συμπίπτοντας ιδανικά με την περίοδο του Halloween, η αναμενόμενη άφιξη του τρίτου κύκλου υπολογιζόταν (όπως είναι λογικό) κάπου εκεί και για φέτος. Αυτό, όμως, αλλάζει καθώς, όπως είπε η Cindy Holland του Netflix, η τρίτη σαιζόν θα διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1985 – επομένως μπορεί κανείς να το εκλάβει ως teaser πως η σειρά θα επιστρέψει το καλοκαίρι του 2019. Η Holland έπειτα πρόσθεσε:

“Οι Buffer Brothers κι ο Shawn Levy καταλαβαίνουν πως ο πήχης έχει ανέβει και γι’ αυτό θέλουν να δημιουργήσουν κάτι μεγαλύτερο, ίσως και καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά.”

Στο τέλος της δήλωσης στο EW, η Holland διαβεβαιώνει πως θα είναι μία σαιζόν που θα δικαιώσει και θα αξίζει την αναμονή.

Βέβαια, εμείς μπορούμε να πάρουμε μία μικρή γεύση χάρη στο teaser trailer, όπου συναντάμε και τη Maya Hawke (μα, φωτοτυπία την έβγαλαν ο Ethan Hawke κι η Uma Thurman;;;) που θα συμμετάσχει στη σειρά…

… και φυσικά προλαβαίνουμε άνετα ένα rerun. Ή και παραπάνω, ποια είμαι εγώ να σας περιορίσω;;;

You may also like