Μυστικά ενυδάτωσης σώματος σε 3 απλά βήματα, από το Beauty-Hall.gr

Screen Shot 2013-10-30 at 6.35.33 PMΤΩΡΑ είναι η εποχή που το σώμα μας έχει ανάγκη από εντατική ενυδάτωση!

Προσπαθώ να αφιερώνω τουλάχιστον κάθε Σαββατοκύριακο 15 λεπτά στον εαυτό μου κάνοντας ένα mini-Spa  με  το Set Spa Look better Naked της Get Fresh. Μου χαρίζει σούπερ ενυδάτωση, αναζωογόνηση και προπάντων χρόνο για μένα!!! Δοκίμασα τo σετ άρωμα black currant και σε διαβεβαιώνω πως είναι σκέτη απόλαυση!

3 προϊόντα, 3 βήματα.

Βήμα 1: απλώνουμε σε υγρή επιδερμίδα το mineral body scrub και με κυκλικές κινήσεις κάνουμε ένα απαλό μασάζ σε όλο το σώμα δίνοντας έμφαση σε αγκώνες, γόνατα και αστραγάλους (είναι τα σημεία όπου συσσωρεύονται τα περισσότερα νεκρά κύτταρα). Έπειτα ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.

Βήμα 2: Χαρίστε πλούσια ενυδάτωση και τροφή στο σώμα σας με την δροσερή μάσκα mineral body mask. Την απλώνετε σε όλο το σώμα, την αφήνετε για 10 λεπτά και την ξεβγάζετε, πάντα με χλιαρό νερό. Θα δείτε αμέσως πως η επιδερμίδα σας είναι βελούδινη και αναζωογονημένη.

Βήμα 3: Για να παραμείνει βελούδινο το δέρμα σας, απλώστε την  rich body cream με κινήσεις μασάζ. Έχει υπέροχη υφή, απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρή την επιδερμίδα.

Θα το βρείτε σε 4 υπέροχα αρώματα: black currant, grapefruit, lemongrass, strarfruit 

TIP: Μετά την όλη τελετουργία μπείτε σε ένα ζεστό μπουρνούζι και καληνύχτα!

 

Πηγή:  Beauty-Hall.gr

You may also like