Ν. Ζηλανδία: Ο πρίγκιπας Κάρολος παραδίδει μαθήματα χορού (+video)

Ο πρίγκιπας Κάρολος έδωσε “μαθήματα χορού” σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Κράιστσερτς, στη Νέα Ζηλανδία, όπου πραγματοποιεί ολιγοήμερη περιοδεία στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια στο θρόνο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ξεσήκωσε το κοινό με τις χορευτικές κινήσεις του σε swing jazz ρυθμούς, καθώς και την παρτενέρ του, την 57χρονη Λίζα Σάννον, η οποία προσφέρθηκε να χορέψει μαζί του.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του Καμίλα επισκέφτηκαν το Κράιστσερτς, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, με σκοπό να ενημερωθούν από τους ίδιους κατοίκους για τις προσπάθειες που καταβάλουν να φτιάξουν πάλι τη ζωή τους, μετά από τον καταστροφικό σεισμό που σχεδόν ισοπέδωσε την πόλη το περασμένο έτος.

Δύο ημέρες νωρίτερα, ο πρίγκιπας Κάρολος γιόρτασε τα 64α γενέθλιά του στο Ουέλινγκτον, στο σπίτι του εκπροσώπου της μητέρας του στη Νέα Ζηλανδία, μαζί με άλλους 64 πολίτες που γεννήθηκαν την ίδια ημέρα.

Τα ονόματά τους βγήκαν κατόπιν ψηφοφορίας από περίπου 1.500 πολίτες που γεννήθηκαν στις 14η Νοεμβρίου και που είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο πάρτι του πρίγκιπα Κάρολου και της συζύγου του Δούκισσας της Κορνουάλης, Καμίλα.

You may also like