Ξέρατε ότι τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ δεν είναι μόνο για το πρόσωπο

Έχουμε όλες μία (ή περισσότερες) από εκείνες τις ημέρες όπου αισθανόμαστε πολύ εξαντλημένες ή τεμπέλες για να τηρήσουμε κατά γράμμα τη ρουτίνα αφαίρεσης του μακιγιάζ μας. Αντί λοιπόν, να παραλείπετε εντελώς το συγκεκριμένο βήμα (ναι γνωρίζουμε πολύ καλά πως εξακολουθείτε να το κάνετε κάποιες φορές), καλό θα ήταν να έχετε στο ντουλαπάκι σας ένα πακέτο με μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Για εκείνες τις άχαρες στιγμές που θα βαριέστε πολύ να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε άλλο, τα συγκεκριμένα μαντηλάκια θα σας απαλλάξουν από το μακιγιάζ σας, μέσα σε δευτερόλεπτα. Το καλύτερο κομμάτι; Χάρη στη φορητότητά τους, μπορούμε να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας από σχεδόν οπουδήποτε … ακόμη και από την άνεση του κρεβατιού. Αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που όλες οφείλουμε να τα έχουμε πάντα στο νεσεσέρ μας.

#1 Ακριβώς πριν ολοκληρώσετε ένα κατά τ’άλλα τέλειο winged eyeliner, το πινελάκι γλιστρά και σας χαλάει όλη τη δουλειά. Έχουμε βρεθεί και εμείς σ’αυτή τη θέση και σας καταλαβαίνουμε. Αντί να αφαιρέσετε όλη τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει ως τώρα και να ξεκινήσετε από την αρχή, μπορείτε εύκολα να διορθώσετε το πρόβλημα με ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ. Για καλύτερη ακρίβεια, τυλίξτε το γύρω από μια μπατονέτα και καθαρίστε απαλά το λάθος. Αυτό το τρικ μπορεί επίσης να δουλέψει για να διορθώσει μουντζούρες από κραγιόν ή να στοχεύσει σε δύσκολες περιοχές, όπως στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας.

#2 Σας τελείωσε το υγρό με το οποίο καθαρίζατε τα πινέλα σας; Κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε ένα μαντηλάκι για να αφαιρέσετε όλες τις ακαθαρσίες και τα χρώματα. Για πρόσθετη υγρασία, περάστε πιο πριν το μαντηλάκι ελαφρώς κάτω από τη βρύση. Ή, θα μπορούσατε να προσθέσετε λίγο από το σαπούνι καθαρισμού του προσώπου σας ώστε να δημιουργηθεί μια ελαφριά σαπουνάδα που θα βοηθήσει τις τρίχες να μαλακώσουν.

#3 Τα self-tans είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτύχετε μια λαμπερή λάμψη χωρίς να καταστρέψετε το δέρμα σας κάτω από τις υπεριώδεις ακτίνες, αλλά είναι εύκολο να παρασυρθείτε και να χρησιμοποιήσετε υπερβολική ποσότητα. Εάν αισθάνεστε ότι η εφαρμογή του προϊόντος, φαίνεται αφύσικη σε σχέση με τα χρώματά σας, πάρτε ένα μαντηλάκι και αφαιρέστε την περιττή ποσότητα.

#4 Το μόνο εύκολο και συνηθισμένο φαινόμενο, είναι τα μαντηλάκια που ξεραίνονται. Επαναφέρετέ τα στη ζωή με εύκολους τρόπους. Ρίξτε μέσα στη συσκευασία μερικές σταγόνες από το Micellar Water σας, ή από το υγρό σαπούνι του καθαρισμού σας. Et voila! Ολοκαίνουργια.

You may also like