Ξέρατε ότι…

e4f9b00130eb0d1c9acaab0109a49f83Μάλλον έχετε ήδη καταλάβει ότι οι έρευνες είναι οι αγαπημένες μου! Γι’ αυτό σας έχω φρέσκα νέα… Διαβάστε παρακάτω!

-Δέκα λεπτά περπάτημα την ημέρα μπορούν να μας βοηθήσουν να κοιμόμαστε καλύτερα.

-Αμερικανική έρευνα αποκάλυψε ότι οι αθλητές με υψηλές επιδόσεις υπερτερούν και στις νοητικές επιδόσεις σε σχέση με τους κοινούς θνητούς.

-Ένα καρότο την ημέρα τον οφθαλμίατρο κάνει πέρα. Τα καρότα είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και είναι ό, τι χρειάζεστε για να αποκτήσετε καλή όραση.

-Το σφουγγάρι των πιάτων είναι ίσως το πιο βρώμικο αντικείμενο μέσα στο σπίτι, καθώς εκατοντάδες μικρόβια κατασκηνώνουν στους πόρους του. Άλλαζετέ το σε τακτά χρονικά διαστήματα και βάζετε το τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα στο πλυντήριο πιάτων ή νωπό στο φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία για 30 δευτερόλεπτα.

-Πενήντα γραμμάρια ταχίνι, σουσάμι ή χαλβά ημερησίως καλύπτουν το 30- 40% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σε ασβέστιο.

-Αν προσθέσετε λαχανικά στο καθημερινό διαιτολόγιό σας, μειώνετε την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων.

-Σύμφωνα με αμερικανική έρευνα το 45% των ανδρών παραδέχονται ότι έχουν ανταγωνιστεί άλλον άντρα για την καρδιά μιας γυναίκας, ενώ μόνο το 33% των γυναικών έχουν κάνει κάτι τέτοιο.

-Έρευνα του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν απέδειξε ότι οι άνθρωποι που χαμογελούν ή γελούν πολύ δε θεωρούνται ιδιαιτέρως έξυπνοι και δυναμικοί από τους συναδέλφους τους.

-Το 50% των Αμερικανών δηλώνουν ότι παραμένουν σεξουαλικά ενεργοί ακόμα και μετά τα 70 τους χρόνια.

-Οι γυναίκες που παντρεύονται άντρες νεότερους κατά 7 με 9 χρόνια έχουν 20% πιο αυξημένο ποσοστό πρόωρου θανάτου από τις γυναίκες που έχουν παντρευτεί συνομήλικους.

ed21d60b9198ca1d66c84057c30813c7

-Γυναίκες που η γονιμότητά τους φθίνει μπορεί ασυνείδητα να αναζητήσουν το σεξ της μιας βραδιάς, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας. Η υποσυνείδητη ανάγκη για τεκνοποίηση μπορεί τελικά να επηρεάζει τις σεξουαλικές ορμές μιας γυναίκας.

-Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην αμερικανική επιθεώρηση γυναικολογίας απέδειξε ότι οι άντρες έχουν πιο υγιή σπερματοζωάρια το χειμώνα και κατά τις αρχές της άνοιξης. Στη συνέχεια η ποιότητα του σπέρματος φθίνει, ίσως επειδή δεν αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες.

7b575c602f809314f22dfbb0cb0d348b-Η παρουσία ενός κατοικίδιου ζώου φαίνεται ότι μειώνει το στρες και την πίεση, ενώ έρευνες αποδεικνύουν ότι όσοι έχουν κατοικίδιο ζουν περισσότερα χρόνια.

-Τα ακάρεα της σκόνης είναι ένας από τους σημαντικότερους αλλεργιογόνους παράγοντες που αγαπούν να κρύβονται στο κρεβάτι μας. Εξοντώστε τα αερίζοντας καθημερινά τα σεντόνια, καθαρίζοντας συχνά το κρεβάτι σας και χρησιμοποιώντας ειδικό κάλυμμα για το στρώμα.

Πηγή: περιοδικό Forma

You may also like