Οι έξι καλύτερες στιγμές να κάνετε σεξ

0e2d1306b40b9b13debc4de7d4738f81Το timing έχει πολύ μεγάλη σημασία είτε για να συνάψετε μια σχέση είτε για να πιάσετε τη δουλειά των ονείρων σας. Είναι όμως επίσης σημαντικό ακόμα κι όταν πρόκειται για σεξ!

Προφανώς θα ξέρετε ότι η ιδανική στιγμή του μήνα για να μείνετε έγκυος είναι όταν έχετε ωορρηξία (συνήθως στη μέση του εμμηνορροϊκού κύκλου σας, μεταξύ της 11 και της 21), αλλά ίσως αγνοείτε το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες ώρες της ημέρας, του μήνα και του χρόνου που είναι ιδανικές για να κάνετε σεξ. Δείτε λοιπόν ποιες είναι αυτές και φροντίστε να μην είστε απασχολημένοι!

Όταν θέλετε έναν δυνατό οργασμό

Μπορεί να ακούγεται κάπως ανόητο μιας και το σίγουρο είναι πώς θα θέλατε όλοι οι οργασμοί σας να είναι δυνατοί, σύμφωνα όμως με την Laurie Watson, σεξοθεραπεύτρια και οικογενειακή σύμβουλο, οι πιο δυνατοί οργασμοί συμβαίνουν τη μέρα πριν να σας έρθει περίοδος. Φροντίστε λοιπόν να κάνετε σεξ ακόμα κι αν αισθάνεστε λίγο πρησμένη.

Όταν θέλετε το σεξ να διαρκεί περισσότερο

Η κορυφαία στιγμή είναι μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όταν εσείς και ο σύζυγός σας έχετε αφήσει για τα καλά τις δουλείες σας στο γραφείο. “Όταν δεν υπάρχουν πιέσεις από τον εργασιακό χώρο, ο χρόνος που ξοδεύουμε με τον σύντροφό μας είναι πολύ μεγαλύτερος. Δεν υπάρχουν βιασύνες κι έτσι το σεξ διαρκεί και περισσότερο», λέει ο Terence Watts, ψυχοθεραπευτής στο Ηνωμένο Βασίλειο που ειδικεύεται στα ψυχοσεξουαλικά προβλήματα. “Μια αργή συσσώρευση είναι το κλειδί. Φλερτάρετε με τον σύζυγό σας από το πρωί, ψιθυρίζοντας του διάφορα πράγματα στο αυτί του και στη συνέχεια «παίξτε» με τα μάτια κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

8e095fa346bdf58dbac4996127b92c82Όταν θέλετε να τον τρελάνετε

Θα έχετε παρατηρήσει ότι οι άνδρες ξυπνούν σε στύση, λέει η Amy Levine, σεξολόγος που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και αρθρογράφος στο IgniteYourPleasure.com. Αντί λοιπόν να τον κάνετε να περιμένει όλη μέρα, βάλτε ένα ξυπνητήρι 10 λεπτά νωρίτερα από το συνηθισμένο. Θα δείτε ότι κι εσείς η ίδια θα το απολαύσετε περισσότερο. «Καθώς μεγαλώνουν οι γυναίκες, επιστρέφουν περισσότερο κουρασμένες το βράδυ στο σπίτι, οπότε η όρεξη για σεξ είναι μειωμένη» λέει η Levine. Με άλλα λόγια, το πρωί θα έχετε περισσότερη ενέργεια!

Όταν θέλετε να ανακουφιστείτε από τον πόνο

Αν δεν σας αρέσει να κάνετε σεξ τις ημέρες που έχετε περίοδο ίσως με αυτό που θα σας πούμε να σας αλλάξουμε γνώμη. Οι ενοχλητικοί πόνοι της περιόδου ή ακόμη και οι ημικρανίες μπορούν να φύγουν στο λεπτό απλά με ένα οργασμό! Η έρευνα που έκανε το πανεπιστήμιο του Illinois στην Αμερική βρήκε ότι οι μισές γυναίκες από όσες συμμετείχαν στην έρευνα και υπέφεραν από ημικρανίες, απαλλάσσονταν από τον πόνο μετά το σεξ.

Όταν θέλετε απλά να ανεβάσετε την αυτοπεποίθησή σας στο κρεβάτι

Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που ασκούνται, έχουν μεγάλη δύναμη και αυξημένες αντοχές αισθάνονται το ίδιο ακριβώς με εκείνους που επιλέγουν μια διαφορετική άσκηση, που δεν είναι άλλη από το σεξ. Ακόμη λοιπόν κι αν νομίζετε πώς δεν γυμνάζεστε αλλά παρόλ’ αυτά κάνετε σεξ τότε απλά επιλέγετε μια διαφορετική προπόνηση. Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβουν στα ύψη!

a7e6df4ec70daa5ffe3b18da79454e0cΘέλετε να επιβιώσετε την «εποχή των γάμων»

Καλοκαίρι σημαίνει πάρτι, ιδίως στους γάμους. Τα ζευγάρια που παντρεύονται ναι μεν μπορεί να απολαμβάνουν τη διαδικασία της προετοιμασίας φαίνεται όμως ότι – σύμφωνα με στατιστικά – να μην απολαμβάνουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους, όπως αρμόζει… Γιατί να περιμένετε μέχρι τα μεσάνυχτα; Αφήστε τους καλεσμένους να χορεύουν στους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής και φύγετε προτού κουραστείτε υπερβολικά.

Πηγή: baby.gr, κείμενο: Αθανασιάδου Βιολέττα

You may also like