Οι δημιουργοί του Game of Thrones πήραν «μεταγραφή» για Netflix

Την τελευταία δεκαετία, οι δημιουργοί του Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss, βρίσκονταν στη ζωή μας μέσω της διάσημης σειράς -άσχετα που στην τελευταία σεζόν κάτι πήγε πολύ, πολύ λάθος. Όλα αυτά τα χρόνια, μας παρέδωσαν στιγμές που αποτέλεσαν μέχρι και τηλεοπτική ιστορία, ενώ έδωσαν στην HBO την κατάλληλη ώθηση που την εκτόξευσε στα μάτια των θεατών.

Το επιτυχημένο ντουέτο, σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Reporter, αφήνει την πλατφόρμα που τους ανέδειξε για να μεταπηδήσει σε ο,τι πιο hot έχουμε αυτόν τον καιρό, το Netflix. Μάλιστα, η συμφωνία που έγινε περιλαμβάνει κι ένα πολυετές συμβόλαιο 200 εκατομμυρίων δολαρίων για project ποικίλου ενδιαφέροντος.

Ο Ted Sarandos δήλωσε στο Μέσο:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι να καλωσορίζουμε τους master story tellers David Benioff και Dan Weiss. Είναι μία δημιουργική δύναμη κι έχουν χαρούμενο κοινό παγκοσμίως με την επική τους αφήγηση της ιστορίας. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρουν στα μέλη μας οι φαντασίες τους»

Από την άλλη, το δίδυμο είπε:

«Θυμόμαστε τις ίδιες λήψεις από τις ίδιες ταινίες των ‘80s. Αγαπάμε τα ίδια βιβλία. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες της ίδια αφήγησης της ιστορίας. Το Netflix έχει χτίσει κάτι φανταστικό και χωρίς προηγούμενο και νιώθουμε τιμή που μας προσκάλεσαν να πάμε μαζί τους»

Όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα και μάλλον πρέπει να προετοιμαζόμαστε για «μεγάλα» πράγματα. Προς το παρόν, αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Benioff κι ο Weiss έχουν αναλάβει την επόμενη ταινία του Star Wars (2022) κι όλοι περιμένουν το αποτέλεσμα με κομμένη την ανάσα.

You may also like