Οι «Ήρωες με πυτζάμες» επιστρέφουν στο Disney junior

Νέα συναρπαστικά επεισόδια, νέα βίντεο στο YouTube. Και μια εκπληκτική σελίδα ζωγραφικής για διασκέδαση στο σπίτι.

Οι «Ήρωες με Πυτζάμες» επέστρεψαν σήμερα στο Disney Junior, με νέα, συναρπαστικά επεισόδια μέχρι και την Παρασκευή 26 Μαρτίου στις 15.00!

Από σήμερα και καθημερινά στις 15.00, οι Γκέκο, Ολέτ και Κάτμποϊ επιστρέφουν στο DisneyJunior, για να σώσουν τη μέρα εν μία νυκτί, με τη βοήθεια του νέου φίλου τους, του Νιούτον Σταρ.

Η διασκέδαση δεν περιορίζεται μόνο στα νέα επεισόδια! Τώρα, μπορούν να ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους «Ήρωες με Πυτζάμες», αποθηκεύοντας και εκτυπώνοντας τη σελίδα ζωγραφικής, ενώ απολαμβάνουν περισσότερα video στην playlist «Ήρωες με Πυτζάμες» στο YouTube κανάλι της Disney Greece!

Η πραγματική φιλία, σε συνδυασμό με τις υπερδυνάμεις, κάνουν τους «Ήρωες με Πυτζάμες» ανίκητους μαχητές για τη σωτηρία της πόλης και τη διαφύλαξη του κοινού καλού!

Απολαύστε αμέτρητα βίντεο στην playlist «Ήρωες με Πυτζάμες» στο YouTube . Τα δύο πρώτα του Μαρτίου μπορείτε να τα δείτε παρακάτω… και 🔎Aποστολή Παζλ: Πιάσε τον Κακό! . Επίσης μπορείτε να εκτυπώσετε τη σελίδα ζωγραφικής και να δώσετε χρώμα στους αγαπημένους «Ήρωες με Πυτζάμες»!

Το Disney Junior είναιδιαθέσιμομέσω Cosmote TV, Vodafone TV, Wind Vision.

You may also like