Οι πρωτότυπες σειρές που θα δούμε τον Απρίλιο στο Netflix

Κάθε μήνα έρχονται νέες σειρές ή επόμενες σαιζόν από σειρές που έχουμε ήδη αγαπήσει στο netflix. Και φυσικά ο Απρίλιος δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Snabba Cash: Εύκολο Χρήμα (07/4/2021) / Snabba Cash

Οι ζωές μιας φιλόδοξης επιχειρηματία, ενός γοητευτικού μαφιόζου και ενός προβληματικού εφήβου συγκρούονται σε ένα απεγνωσμένο και σκοτεινό κυνήγι πλούτου.

Μπαμπά, με Ντροπιάζεις! (14/4/2021) / Dad Stop Embarrassing Me!

Ένας ανύπαντρος μπαμπάς και ιδιοκτήτης εταιρείας καλλυντικών έρχεται αντιμέτωπος με τα προβλήματα της πατρότητας, όταν η πεισματάρα κόρη του μετακομίζει μαζί του.

Λουίς Μιγκέλ: Η Σειρά: Σεζόν 2 (18/4/2021) / Luis Miguel – The Series: Season 2

Καθώς η καριέρα του εκτοξεύεται, ο Λούις Μιγκέλ περνάει δύσκολα στην οικογενειακή του ζωή, εν μέσω προδοσιών, συγκλονιστικών αποκαλύψεων και μιας μεγάλης απώλειας.

Zero (21/4/2021)

Ένας ντροπαλός έφηβος με την υπερδύναμη να γίνεται αόρατος μάχεται για να υπερασπιστεί τη φτωχή γειτονιά του, παρόλο που θέλει να ξεφύγει για να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Σκιές και Οστά (23/4/2021) / Shadow and Bone

Σκοτεινές δυνάμεις συνωμοτούν ενάντια στην ορφανή χαρτογράφο Αλίνα Στάρκοφ όταν εξαπολύει μια απερίγραπτη δύναμη που μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του διαλυμένου κόσμου της.

Sexify (28/4/2021)

Μια νέα γυναίκα και οι φίλες της ανακαλύπτουν τις σεξουαλικές σχέσεις και τον εαυτό τους μέσα από την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μια εφαρμογή για σεξ.

Ο Αδέξιος Χουανκίνι: 2η Σεζόν (30/4/2021) /The Unremarkable Juanquini: Season 2

Οι οικογένειες Μοράλες και Ορντούζ έχουν μπλέξει κάτω από την ίδια στέγη. Όμως, ο αστυνόμος Γκονζάλεζ δεν τους αφήνει απ’ τα μάτια του, όπου κι αν κρύβονται.

Ο Αθώος (30/4/2021) /The Innocent

Ένας ακούσιος φόνος οδηγεί έναν άντρα σε έναν σκοτεινό ιστό ίντριγκας και φόνων. Μόλις βρίσκει την αγάπη και την ελευθερία, ένα τηλεφώνημα επαναφέρει τον εφιάλτη.

Featured image: unsplash.com/@alexbemore


You may also like